Eyeliner makeup

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Finest har haft tekniska problem under dagen, och det är därför ni inte har sett bilderna i mina inlägg. Och eftersom mina inlägg inte är värda ett smack utan bilder så har jag valt att inte blogga förrän det kommit igång igen, men NU äntligen verkar allt funka och här kommer dagens sminkning! :)

  Jag har gjort en fin eyelinersminkning med tre olika färger, och sedan kompletterat looken med färgstarka läppar i en supersnygg lilarosa färg!

  1424094438-7902

  Den svarta eyelinern är en vanlig cake eyeliner, med den vita och den vinröda färgen är eyedust-skuggor från Yag mineral som jag har blandat ut med Mixing Liquid från Make Up Store!

  Svart eyeliner med vinge, Kryolan Cake Eyeliner.
  Vit eyelinerYag mineral eyeshadow (Star White)
  Vinröd eyeliner, Yag mineral eyeshadow (Pink Berry)
  Svart mascaraNYX Doll Eye Mascara.

  - Annons -

  Läppglanset är Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 910.

  Hoppas att ni blev inspirerade! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Like, like! Ser ut som en smart pensel, använder du samma till alla tre?
   Jag har mest sån där dipliner. Har funkat okay för att bara göra en linje. Har provat penna två ggr. Första gången så kom jag fram till att det int va något bra eftersom färgen slutade komma. Sen efter några år för ett tag sen beställde jag en penna igen, en dyr. Men den va likadan. Måste trycka hårt för att få färg, så när man försökte göra vingar sket det sig eftersom det int kom färg o sen kom det på fel ställe när den fick för sig att funka.
   Så vad tkr du e bäst? En sån där cake, är det sådan som man doppar en pensel i? Jag hade/har en, några år gammal som jag provade men sen lade undan. Till den hade jag en snedstreck pensel. Men funderar på om kanske en liten mer rund vore bra? Sry för mitt långa inlägg, hehe..

   • Jag hade en böjd eyelinerpensel till den svarta cake eyelinern, men till den vita och vinröda så hade jag en vanlig rak eyelinerpensel :) Resultatet blir otroligt snyggt om man får en dipliner jämn och bra, men det är inte lika enkelt som med andra eyeliners. Pennor är otroligt olika, vissa är torra och mer till för att få snygga sotade linjer (antagligen sådana du har om du måste ta i) medan andra är mer krämiga och glider på direkt! Måste du ta i jättehårt så är nog pennan gammal och för torr. Vill du ha en penna som är bra till eyelinervinge så rekommenderar jag en sådan som är som ett stift som man skruvar upp, de är ofta lite mer krämiga i konsistensen. En cake eyeliner är som en svart vattenfärg, fast det är riktigt smink så klart :) Man doppar penseln i vatten och blandar med den torra kakan så blir det en flytande eyeliner. Det finns även gel eyeliners som redan är krämiga som man doppar penseln i direkt. Till en gel eyeliner tycker jag att en snedställd pensel som du har funkar bäst, men till en cake eyeliner så föredrar jag en sådan pensel som jag har i inlägget.

    Vilken slags eyeliner som är bäst handlar både och smaksak (vad man gillar att använda) och vilket resultat man vill ha. Jag föredrar eyeliners som funkar som tuschpennor, enkelt och bra. Men alla sorters eyeliner är bra bara man har en bra produkt och lär sig att använda den :) Kram!

    • Är cake eyeliner jättesvårt att använda? Jag tror jag gillar små penslar istället för större. :)
     Med penna så menade jag tusch! Kom inte på vad det hette :) de har inte jämn färg utan torkar emellanåt.
     Den där vattenfasta kajalen byher har med glittering i, hur gör du vinge med den? Det e ju ingen spets..

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish