Palina Perfect Liner Black Recension (Drama Queen)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Ni som lusläser mina inlägg och produktlistorna under mina sminkningar, ni har sett att jag den senaste tiden har använt eyeliner och mascara från Palina en hel del!

  Jag fick nämligen hem ett litet paket med Palina – ett märke som jag har hört mycket om men faktiskt aldrig testat! Och nu har jag använt dessa ett tag och tänkte börja med att recensera eyelinern :)

  Här ser ni resultatet! :)

  Palina Drama Queen Perfect Liner kostar 235 kronor, och jag har både positivt och negativt att säga om den faktiskt!

  Det är nämligen så att jag personligen älskar att använda den och kommer fortsätta med det, men de negativa punkterna kan nog vara en deal breaker för några av er.

  - Annons -

  ♥  Om jag ska börja med det positiva så vill jag först och främst ge ett stort plus till själva appliceringsspetsen! Många “eyelinerpennor” av detta slag har en udd som påminner om en tuschpenna, som en liten svamp som suger upp eyelinern liksom, men denna består av passa små små strån och påminner mer om en riktig eyelinerpensel!

  ♥  Det är superduper enkelt att måla fina och raka linjer, även tunna, med denna spets som är lagom mjuk och stadig samt ger ifrån sig lagom mycket färg på en gång – varken för torr eller för blöt. Man får ett kolsvart och jättefint resultat direkt :)

  X  Hållbarheten är också bra, men inte så bra som den lovar tycker jag. Jag märker ingenting negativt när jag har den i mina sminkningar, eyelinern är lika fin från morgon till kväll. Dock ska den vara vattenfast, och de flesta vattenfasta eyeliners klarar inte både vatten och gnugg på en gång, men denna klarar knappt av bara vatten. Målar man en linje på handen så försvinner mycket av färgen så fort man har handen under rinnande vatten!

  X  Och den är inte heller 100% gnuggsäker, den håller bra men målar jag en linje på handen och gnuggar med fingertoppen så blir eyeliner lite utsmetad, inte mycket, men lite. Och har man ögon med mycket smålinjer så rekommenderar jag den tyvärr inte, för den har tyvärr en liten tendens att flyta ut i linjerna innan den torkar.

  Med andra ord – För mina ögon passar den alldeles utmärkt och jag älskar att måla med den, ni kommer få se den i flera sminkningar framöver! Har du dock mycket linjer kring ögonen och/eller ögon som tåras lätt o.s.v, då bör du nog välja en annan eyeliner.

  Den silvriga hylsan är ju väldigt snygg också måste jag säga, hela produkten känns lyxig! :)

  Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni?

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish