Lumene Nude Perfection Fluid Foudation

  - Annons -

  Lumene har under en relativt kort period lanserat hela tre nya foundations, inte dåligt! Och efter detta inlägg så har jag recenserat alla tre :)

  Först ut var Lumene Blur Foundation som är halvtäckande med blur-effekt, läs min tidigare recension här. Och för bara någon vecka sedan så skrev jag om Lumene Matt Control Oil-free Foundation i detta inlägg, en heltäckande foundation med nedmattande egenskaper.

  Utöver dessa produkter så har de även släppt en foundation med lätt täckning som ger ett osminkat resultat – Lumene Nude Perfection Foundation!

  När jag bara läste om produkterna i pressutskicket så trodde jag att den nedmattande och heltäckande foundationen skulle bli min favorit, och att den med lätt täckning skulle bli liggandes i lådan efter en användning. Jag gillar ju foundations som täcker ordentligt då jag är ganska rödflammig i hyn.

  Men till min förvåning så tycker jag helt tvärtom!! :)

  - Annons -

  före-efter-lumene-nude före-efter-nude-lumene-foundation

  Att den ger en lätt täckning vet jag inte om jag håller med om, för den täcker ganska mycket! Allt rödflammigt trollades bort och jag har till och med två stora finnar på kinden som täcktes väldigt bra, jag behövde bara lite uppljusande concealer efteråt.

  Och det här täckande resultatet har jag fått med väldigt lite produkt, så det är ett tunt lager! Jag applicerade med en stipplingborste och det blir hur bra som helst.

  Konsistensen är ganska rinnig, men ändå dryg och man behöver väldigt lite till hela ansiktet. Foundationen smälter in med huden och blir väldigt naturlig och fin.

  Och utöver det fina resultatet så innehåller den även ingredienser som återfuktar, vårdar och skyddar huden, exempelvis C-vitamin och fröextrakt från hjortron!

  IMG_3266_111

  Pumpflaskan känns hygienisk och bra. Jag har nyansen 1 Classic Beige.

  En flaska innehåller 30 ml och kostar 179 kronor. Jag hittar den ingenstans online än, men ska finnas på alla vanliga Lumene-återförsäljarna så som Kicks, Åhléns, Eleven.se o.s.v.

  Har ni som mig en oljig hy så är det dock behövligt med nedmattande ansiktsprimer och puder också, för den håller inte superbra hela dagen på mig annars. Men med nedmattande produkter så får den absolut två tummar upp av mig!! :)

  IMG_3165_111

  - Annons -

  Kram, kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej! Vilken tycker du är bäst, den här eller den med blur-effekt? Jag letar efter en foundation som absolut inte blir kakig på huden, är lättapplicerad och som går att lägga med ett tunt lager för naturligt resultat, men ändå jämnar ut och täcker endel. Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish