Paese Manifesto Liquid Lipstick

  - Annons -

  Mitt mål i februari är att hinna fota läpp-bilder på allt läppsmink i webshopen, så att ni tydligt kan se alla olika färger :)

  Det tar lite tid, men jag har hittills fotat både Paeses och Benecos alla läppstift, samt Benecos Läppglans-sticks, och NU har jag även fotat alla Paese Manifesto Liquid Lipstick-färger!

  Paese Manifesto Liquid Lipstick var det som sålde allra bäst på Byher.se i somras, det är riktigt härliga och superglossiga läppglans som är lika heltäckande och pigmentrika som läppstift. Perfekt inför våren! :)

  De är jätteenkla att applicera, som vanliga läppglans, och eftersom de är så pigmentrika så kan man enkelt välja att måla jättelite för ett mindre glossigt resultat (det täcker ändå!) och om man vill ha mer krämigt och högglansigt så applicerar man helt enkelt lite mer.
  paese-manifesto-liquid-lipstick
  Finns i 12 olika nyanser. Fina färger va? Vilka tycker ni mest om? :)

  Jag älskar verkligen varenda en, men den mörkrosa 904, den ljuslila 909 och ljusa 912 är nog mina favoriter om jag bara får välja tre stycken. Men jag känner mig så lyckligt lottad som har alla 12 hemma i sminkbyrån!

  - Annons -

  manifesto_916

  Manifesto-läppglanset har fått tre recensioner på Byher.se som alla är 5-stjärniga! Vill ni läsa dom och/eller handla dessa fina läppglans så kostar de 79 kr, och ni hittar dom här! ♥

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish