Batiste Floral Essense & Bloom (Torrschampo)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Batiste lanserade i maj två helt nya dofter på sina populära torrschampon, jag har fått hem pressprov på dom och tänkte visa dom för er nu. Båda doftar så otroligt somrigt och gott :)

  Batiste är inte en av mina favoritmärken när det gäller torrschampo, jag har för känsligt hårbotten för att kunna använda det regelbundet (börjar klia) och dessutom blir håret lite grådaskigt så man måste jobba in det med fingrarna jättemycket för att få hårfärgen snygg. Men det är absolut en prisvärd produkt som gör sitt jobb och finns i massor av underbara dofter, och jag vet att många av er älskar Batiste, så jag tänkte ändå visa er dom här dofterna! :)

  IMG_5519_111

  Och jag måste ju säga att det är en fröjd att ha dessa fina flaskor synligt på badrumshyllan, så fina!

  Floral Essences – Doftar sött och somrigt, och har en ganska lätt doft. Skulle absolut kunna använda den som bara parfym :) Min absoluta favoritdoft från hela Batistes sortiment!
  Bloom – Doftar inte lika sött utan mer blommigt, men ändå inte som den klassiska blomdoften man ofta känner från parfymer som kan kännas lite stark. Den här doften är lite mildare än Floral Essences.

  - Annons -

  Båda doftar med andra ord otrooooligt gott och somrigt, och jag kommer därför absolut använda dessa i sommar, även fast jag värvar med andra märken emellan för att låta mitt hårbotten vila :)

  IMG_5526_111

  Finns att köpa på t.ex. HÄR där just dessa doftar kostar 69 kronor styck.

  Med andra ord, för er som inte har lika oljigt hår som mig (behöver använda mycket torrschampo och nästan varje dag) och som vill ha ett torrschampo som doftar underbart utan att ruinera plånboken, till er rekommenderar jag dessa två från Batiste. Perfekt att spraya litegrann i botten och dofta gott i håret sen!

  Vad tycker ni om Batiste? :)

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Jag tycker ungefär som du. :) Jag gillar att Batiste är så billigt men kan inte använda det för ofta just för att det torkar ut och irriterar hårbotten. Jag önskar att de kunde tillverka ett färglöst torrschampo med mindre alkohol i… Däremot är det suveränt att ha i badrummet vid akutfall då man behöver fräscha upp håret. Jag föredrar originalet och den doften, men Bloom ska jag nog kolla upp.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish