Batiste Heavenly Volume – Torrschampo

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag blev jätteglad när jag fick hem pressprov på Batistes nya torrschampo ”Heavenly Volume” då jag älskar torrschampon som också ger volym, eftersom mitt hår snabbt blir både oljigt och superplatt.

  Ni som har följt min blogg en längre tid vet att jag inte är 100% förtjust i Batiste, de mattar ner håret bra och är billiga och finns i många roliga dofter så de är absolut inte dåliga, men jag får så himla irriterat hårbotten av dom så att det börjar klia i hårbotten. Men som torrschamposlukare och även volymnarkoman så kan man stå ut, så illa är det inte, men jag skulle inte kunna använda Batiste varje dag hela tiden :)

  Nu har jag i alla fall testat Batiste Heavenly Volume i 2 veckor och tänkte berätta vad jag tycker!

  IMG_7467_111

  Som med alla Batistes torrschampon så mattar den ner håret bra, och det känns inte strävt i hårbotten, många volymgivande torrschampon kan annars kännas lite sträva. Och som med alla Batistes torrschampon så får jag irriterat hårbotten och tycker också att den matta effekten inte är lika långvarig som med vissa andra torrschampon. Så det är både plus och minus :)

  - Annons -

  Men den här volymeffekten då? Den ger absolut mer volym än de vanliga från Batiste, men ingen wow-effekt måste jag säga då håret inte får jättemycket volym och dessutom vill inte volymen hålla i sig så länge utan man måste puffa upp det med fingrarna några gånger under dagen.

  Rekommenderas till – Ni som bara vill ha lite volym och som inte har känsligt hårbotten, ni kommer nog gilla denna! Prisvärd och bra för 79 kronor på HÄR.

  Men för er med känsligt hårbotten eller som vill ha massor av volym (eller har svårt att få volym som jag) ni kommer nog tycka mer som mig, bättre än de vanliga från Batiste men inget wow-resultat :)

  batste-dry-schampoo-volume

  Som ni ser på före- och efterbilderna så får man absolut mer volym, men på mitt hår blir det som sagt inte supermycket volym och inte heller så långvarigt.

  Den är relativt nylanserad, men har någon av er hunnit testa den än? Och i sådana fall, vad tycker ni? :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Jag har hunnit testa den också! Jag gillar denna mer än Batiste XXL volume, då XXL volume ger en kladdig känsla i hårbotten som jag inte gillar. Denna ger mindre volym än den, men gör att håret känns rent så det gillar jag. Kommer förmodligen köpa denna igen om jag inte hittar nåt annat spännande jag vill prova :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish