Beach 2016!

  - Annons -

  Eftersom jag har både permanent makeup och ögonfransfärg så går det på 3 sekunder att bli sol-färdig och strålande snygg, pigg och fräsch på stranden! :)

  Så lyxigt!

  IMG_3928_111

  Så här pigg och fräsch ser jag ut i sommar, och det kan ni också göra! Om ni besöker Creative Makeup By Her i Uppsala ;)

  Jag är helt osminkad förutom solskydd (vilket man ändå bör ha) som också jämnar ut hudtonen och ger huden lyster. Går på några sekunder!

  - Annons -

  Jag har solskyddskräm (spf 20) som både är en färgad dagkräm som jämnar ut hudtonen litegrann + ger huden lyster. Dessutom har den en concealer i korken så även om man får en finne eller liknande som man vill täcka så går det snabbt och enkelt med samma produkt. Ni hör ju, magisk! Det är Pixi Illuminating Tint & Conceal jag pratar om, finns på Byher.se och på vår salong.

  IMG_3891_111

  Men det kan vara svårt att förstå hur stor skillnad det verkligen är, eftersom ni är så vana att se mig utan smink i bloggen, fast med permanent makeup. Jag har haft det i typ 4 år nu tror jag!

  Så vet ni vad jag har gjort för att visa tydligare före- och efterbilder? JAG HAR SMINKAT BORT MINA TATUERINGAR! Och snacka om skräckblandad förtjusning, jag har glömt hur jag såg ut helt naken i ansiktet haha :)

  IMG_3875_111

  Whaaaaaaaaat!

  IMG_3864_111-före-efter

  Här ser ni “på riktigt” hur stor skillnaden är före och efter :)

  Så här får du samma förvandling:

  1. Ögonbrynstatuering
  2. Lashliner uppe & nere
  3. Inliner (ljus tatuering längs vattenlinjen)
  4. Färga och permanenta ögonfransarna
  5. Läpptatuering som förstorar läpparna (intonad kontur + highlighter)
  6. Färgad dagkräm från Pixi

  Jag har bara färgat fransarna så måste böja dom med tång, vilket enbart beror på att det är lite svårare att göra steg för steg-sminkningar när man har böjda fransar hela tiden. Men det är bättre att permanenta (permanent böjning) för då håller böjen hela tiden, vatten och fuktig luft får annars fransarna att gå neråt väldigt snabbt.

  - Annons -

  IMG_3919_111

  Man blir så bortskämd med sina tatueringar att man glömmer hur det var att se trött och glåmig ut osminkad. Mina tatueringar är väldigt naturliga, man kan göra så att man ser mer sminkad ut, men även det här “lilla” gör enormt skillnad.

  “Är du sjuk?” “Vad trött du ser ut, har du sovit dåligt?” är frågor man fick stå ut med titt som tätt förut “NEJ jag är bara osminkad, JAG SER UT SÅ HÄR!!!” haha. Någon som känner igen sig? :) Sånna frågor slipper man med permanent makeup.

  Priser och mer info hittar ni på hemsidan, och där kan ni även boka tid. Och missa inte att Creative Makeup By Her just nu har ett erbjudande – boka lashliner och få ögonfranspermanent och färgning på köpet :) Läs mer om det här!

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. e det som en täckande dagkräm med solskydd? Eller e det en solskräm? Kan man sola med den? Vilken nyans har du? Ser jätte fint ut iaf, kan du ge fler tips på solkrämer som har antingen lyster eller liknande utjämnande effekt. :-) många solkrämer gör ju att man ser ut som man smort smör i ansiktet så alla tips mottages tacksamt ;-)

   • Hej! Det här är främst en färgad dagkräm med concealer i korken, och som dessutom ger lyster. Men den innehåller även spf 20, så man kan använda den som solkräm om man inte vill ha högre spf (vilket man bör, men bättre 20 än ingenting). Men den är inte gjord för att vara solkräm :) Och jag förstår precis vad du menar med smör-ansikte, hatar det! Så får man verkligen inte av denna, då det i grund och botten är en kosmetisk produkt :)

    Har inte testat någon annan solkräm som dessutom är färgad, så har inget annat tips. Hade jag velat ha högre spf så hade jag nog haft en vanlig under och sen denna över. Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish