Före & efter Beauty Lash ögonfransserum

  - Annons -

  I vintras visade jag er mitt resultat efter 7 veckors användning av Beauty Lash Eyelash Booster – ett ögonfransserum från Refectocil som får dina ögonfransar att växa.

  Min kompis Frida blev avundsjuk på mina långa flirtiga ögonfransar och köpte en egen, och efter bara 2-3 veckor så kunde jag inte sluta titta på hennes ögon när vi sågs, hennes har växt ännu mer än mina!

  Jag är så sjukt slarvig med min, jag sover ofta på olika ställen så oftast ligger serumet orörd i handväskan, men Frida har varit lite mer flitig och nu ca 2 månader efteråt så har hon mycket, mycket längre ögonfransar :)

  IMG_3193_111

  Denna växt-booster stimulerar naturligt ögonfrans-tillväxten med viktiga ämnen som Black Sea Rod Oil, som finns naturligt i Caribbean Coral Plexaura homomalla och som utökar tillväxtfasen av ögonfransarna samt ger dem styrka och elasticitet. Hårrötterna stimuleras och ögonfransarna aktiveras att växa.

  - Annons -

  Denna effektiva kosmetiska formula stärker strukturen på dina fransar samtidigt som fuktgivande element förhindrar att håret går av eller faller av samt skyddar fransarna från att ta skada av olika miljöeffekter.

  Jag har en kund som använder denna på sina glesa ögonbryn, och det ger också resultat :)

  beauty-lash-före-efterHär är Fridas ögon! Hon fick resultat väldigt snabbt, men dessa bilder är tagna ca 2 månader efter att hon började använda Beauty Lash.

  refectocil-beauty-lash-före-efter

  Värsta skillnaden, jämför mot globlinje-strecket så ser ni hur mycket längre dom är, speciellt på sidorna! Hon har ganska ljusa toppar också, hade vi färgat fransarna så hade man sett ännu tydligare hur långa fransar hon har nu :)

  Beauty Lash ögonfransserum kostar 1295:- och finns på Byher.se och i vår butik i Uppsala.

  Vill ni se mina före- och efterbilder igen så kan ni kolla in detta inlägg.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelBeach 2016!
  Nästa artikelBrudsminkning före & efter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish