Få fransarna att växa – Beauty Lash ögonfransserum

  - Annons -

  Nu äntligen ska jag visa er före- och efterbilderna efter 7 veckors användning av Beauty Lash! :)

  IMG_3193_111

  Vad är Beauty Lash?
  Beauty Lash är genomskinligt och ser ut som vatten, och innehåller Black Sea Rod Oil som finns naturligt i korallen Caribbean Coral Plexaura homomalla som utökar tillväxtfasen av ögonfransarna samt ger dem styrka och elasticitet. Hårrötterna stimuleras och ögonfransarna aktiveras att växa. Efter 6-8 veckor har man längre och fylligare ögonfransar!

  Användning
  Man applicerar serumet på fransraden (huden, inte fransarna) varje kväll innan man går och lägger sig, och efter 6-8 veckor ser man slutresultatet. Dessa bilder är efter 7 veckor, kunde inte hålla mig till 8 haha!

  IMG_3209_111

  - Annons -

  Andra märken
  Jag har förut använt Revitalash, som funkade galant på mig! Tills dom bytte formula eftersom den innehöll en ingrediens som var klassad som läkemedel och inte kosmetiska i Europa. Den nya versionen gav inget resultat alls, och så var den betydligt billigare också vilket (ofta) tyder på att den inte innehöll lika bra ingredienser. Och så har jag testat Xlash också, två eller tre gånger har jag börjat, men får så irriterade ögon av den att jag alltid har slutat efter några dagar.

  Men sen pratade jag med Annika (som också använt fransserum sen Revitalash fanns) och efter att ha testat en hel del så föll hon pladask för Beauty Lash, ett ögonfransserum från Refectocil som är samma märke som vi färgar fransar och bryn med. Hon sminkar sig aldrig utan kör bara med serum, färg och permanent + tatueringar, och varje gång man säger att hon är osminkad till kunder som undrar hur tatuerad eyeliner ser ut så säger dom alltid “men hon har ju mascara”, men det har hon aldrig :)

  IMG_3211_111

  Resultat
  Förutom att fransarna blir längre så tycker jag även att de känns mer starka. Och jag har slarvat en hel del under dessa 7 veckor också måste jag erkänna, men det ska man inte göra, hade jag smörjt varje kväll + väntat 8 veckor kanske jag hade fått ännu bättre resultat. Men jag är väldigt nöjd nu måste jag säga, dom behöver inte bli längre :)

  Här är mitt resultat efter 7 veckor:

  beautylash-before-recension-1

  När man tittar på globlinjen och jämför hur långt stråna sträcker sig över den linjen på efterbilden, så inser man hur mycket längre dom verkligen är :)

  beautylash-före-efter-1

  Efter 6-8 veckor
  Sen när man fått full längd på fransarna så behöver man inte smörja lika ofta, ca 3 kvällar i veckan brukar Annika göra och då håller dom sig så fina hela tiden.

  IMG_3418_111

  - Annons -

  Jag skulle även rekommendera att använda Refectocil Long Lash Gel som är som en vårdande inpackning för fransarna, det gör dels så att fransarna blir starkare, och precis som välvårdat hår på huvudet så sitter färgen mycket bättre efter färgning om man har vårdat hår. Så den här krämen gör både fransarna mer välvårdade samt får fransfärger att hålla längre.

  Den går att använda under mascara (eller som genomskinlig mascara om man som jag har fina fransar redan men vill göra dom lite blanka). Men jag använder den på kvällen och sover med den som en inpackning.

  Beauty Lash kostar 1295:- och finns både i vår butik i Uppsala och på här. Vi har flera stamkunder som köper den regelbundet och får jättefint resultat!

  lashliner-cmu-by-her

  På den här bilden är jag helt osminkad! Och det fina resultatet är en kombo mellan:
  Beauty Lash som ger långa ögonfransar
  ♥ Ögonfranspermanent som gör att de är böjda hela tiden
  ♥ Fransfärgning som gör fransarna svarta
  ♥ Permanent makeup lashliner, som gör att fransarna ser täta och fylliga ut
  ♥ Permanent makeup inliner, ljust längs vattenlinjen som piggar upp ögonen

  Ni hittar mer info om behandlingarna samt priser på Creativemakeup.se :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  12 KOMMENTARER

  1. Hej!
   Svider det varje gång man lägger beautilash serumet eller går det över efter ett par applikationer? – Det svider nämligen lite på mig, undrar ifall du upplevt något sånt?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish