Sminkning till Nobelfesten

  - Annons -

  Det är alltid lika kul när kunder är här och fixar sig fina innan de ska iväg på festligheter, det är en lite speciellt stämning när dom ska iväg på någonting roligt efteråt och man får vara en del av förberedelserna :)

  Och idag hade vi en sminkkund som skulle iväg på någonting extra festligt ikväll – självaste Nobelfesten!

  IMG_3383_1111

  Sandra på vår salong har gjort sminket, och Jennie Ifren på Creative Zone har fixat håret. Visst blev hon vacker? :) Hon sitter i kommittén och kommer även sitta på scenen på festen.

  Jag borde sagt åt henne att hälsa till Victoria att hon borde boka in en ögonbrynstatuering hos Annika hihi. Håller ni inte med mig lite?

  - Annons -

  Nej nu ska jag sluta babbla och snabba på med jobbet här, för snart ska jag göra återbesöket på min läpptatuering om allt går som planerat i dagsschemat. Så min läpptatuering blir klar någon gång :) Och då kan jag inte sminka mig eller ta så mycket bilder efteråt. Men i nästa blogginlägg får ni se mitt resultat före och efter Beauty Lash!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish