Beauty-packning inför solsemester

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Som ni vet så reser vi till Mexico på lördag! Vi åker tidigt på morgonen och jag jobbar långa dagar mån-fre så jag har börjat förbereda packningen redan och gör litegrann varje kväll.

  Så jag tänkte passa på att visa er vad jag ska ha med mig i beauty-väg! Jag älskar när andra gör sådana inlägg, inte nödvändigtvis för produkttipsen utan för att se hur alla tänker och prioriterar, det är så roligt :)

  Jag personligen är experternas expert på att packa med mig för mycket, och samtidigt hatar jag när jag gör det. Jag vill ha en så lätt väska som möjligt och framför allt så lite som möjligt att packa upp igen när jag väl kommer hem sen haha.

  Så den här resan har jag verkligen bestämt mig för att packa lätt i beauty-väg! Jag har inte fotat hygien-prylar som deodorant, tops, rakhyvel och sånt för det kändes lite överflödigt. Men jag är så jäkla stolt över min lätta beauty-packning nu faktiskt! Bra jobbat Helenis!

  Här får ni se!

  - Annons -

  Jag är necessär-kungen haha, jag älskar necessärer! Allt på sin plats och ordning och reda i bagaget.

  Makeup
  Ser ni?? Så lite!! Undrar om jag kommer ångra mig haha, men tanken är att jag inte kommer sminka mig så mycket. Jag är så förberedd med fransar, bryn och permanent makeup så det behövs bara lite uppfräschning om jag vill känna mig fin. Och så tar jag med lite ögonskuggor och läppfärger ifall jag vill ha nått mer sminkat :)

  Mineralfoundation gloMinerals Pressed Base i en för mörk nyans (nu) som är det snabbaste sättet att jämna ut hudtonen och matta ner oljighet.
  Läppenna från gloMinerals (Coral crush) och matt läppstift från GloMinerals, rosa nyansen Rumor och röda nyansen Bombshell :)
  Pixi shea butter lip balm, färgat läppglans, klarar mig inte utan detta!
  Pixi eye bright primer, om jag vill lägga ögonskugga så måste jag ju ha en primer!
  Pixi Minimal Makeup Palette, highlighter, contouring, rouge och 4 ögonskuggor i en palett. Så bra! (Har utgått ur Pixis sortiment tyvärr)
  Brynpenna, gloMinerals Miro Brow Liner (Ash)
  Pixi Illuminatint Tint & Conceal (2 Nude), dagkräm med spf 20 och concealer i korken. Bästa semester-produkten!
  Magnetic lash mascara, jag ska permanenta fransarna idag så jag kanske inte kommer vilja ha mascara alls men ifall att så får den följa med!
  gloMinerals Shadow Palette (Mixed Metals) med ögonskuggor för både mörka och ljusa sminkningar om jag får lite feeling :)

  Och sen sminkborstar så klart men dom fotade jag inte nu, måste tvätta dom innan jag åker.

  Kroppsvård & solkräm
  Parfymen Moment de Bonheur (adlink) från Yves Rocher, väldigt frisk och god!

  Solskydd 50 i sprayform från Vision Haircare (adlink), inte helt impad av denna dock då jag tycker den blir lite kladdig på huden, men man vill ju gärna använda slut på sakerna man har hemma och den är absolut helt ok!

  Solskydd 50 för ansiktet från ACO (adlink), denna tycker jag är bra! Ingen wow-formula men sjunker in bra och gör sitt jobb :)

  - Annons -

  En body lotion Yves Rocher Repair Lotion Extra Dry Skin (adlink), riktigt härlig att smörja in sig med efter duschen. Den är väldigt dryg och åt det feta håller men ändå inte alls kladdig.

  Rengöringen behöver jag köpa ny från Sanctum vilket jag fixar på jobbet senare idag, så den fick inte vara med på bild. Men eftersom jag ska packa lätt så är detta det enda jag tillägger för ansiktet.

  Rengöring för morgon och kväll, Sanctum Cream Cleanser
  Infinatura Cura Oil i ansiktet morgon och kväll, som ett oljeserum.
  On the spot på finnar och Eye balm kring ögonen
  På dagen har jag ACO solkrämen som dagkräm och på natten Sanctum Night conditioning Cream.
  Min favorit-spray Pixi Glow Mist måste med också! Perfekt att spraya på när huden behöver mer fukt. Den innehåller mycket olja men blir inte speciellt fet i ansiktet utan det sjunker in fint. Jag brukar spraya på dekolletaget också, där brukar jag i vanliga fall sällan orka smörja in mig men spraya på denna går så snabbt och enkelt!

  Hårtvätt
  Jag säger bara en sak – Hårologi Multi treat! Den är inte så lätt, en dunk med 400 ml haha, MEN så värd då den kompletterar flera andra produkter. Tack vare den räcker det med rese-förpackningar av vanligt schampo, balsam och inpackning (ska räcka till både mig och Miska) som ni också ser på bilden.

  Multi treat är en hår och hårbotteninpackning som är rengörande och otroligt vårdande, återfuktande och lugnande för huden. Multi-produkter brukar vara lite halvdana på allt men jag är helt såld på denna och klarar mig inte utan. På resan kommer jag använda den som:

  • Schampo, inpackning och balsam – Jag duschar vanligtvis håret 1 max 2 gånger i veckan, men nu kommer man vilja skölja ur det varje dag och då räcker det med denna så är håret både rent och lent efteråt!
  • Ansiktsmask – Otroligt skön som ansiktsmask speciellt om man behöver lugna huden vilket jag troligtvis kommer behöva trots solskydd 50.
  • After sun – Detsamma gäller huden på kroppen om jag behöver after sun, den här så riktigt svalkande när man har bränt sig.

  Jag är återförsäljare av Hårologi på Creativemakeup.se och vill understryka att produkten själv bara beskriver sig som en hårinpackning som är hudvårdande och funkar som schampo och balsam. Att den funkar som ansiktsmask och på brännskador är mitt eget påhitt!

  Schampot är Hårologi FIL Schampo, hårinpackningen är Hårologi FIL Intensive Cure och balsamet är Hårologi FIL/FIB Conditioner. Multi treaten och balsamet går att beställa som vanligt men för de mer aktiva schampona och hårinpackningarna så behöver man skicka in sitt hårstrå för analys först. Läs mer om det här!

  - Annons -

  Torrschampo är ju ett måste för mig också, hur skulle det se ut om jag åkte iväg utan det!

  Och sen Hårologi Flexi Spray som vi inte har i sortimentet än men jag funderar på att ta in den för jag använder den mycket själv. Det är en vårdande spray som dessutom har UV-skydd, perfekt i Mexico!

  Men bara en sån sak att jag varit duktig och hällt upp saker i reseförpackningar hörrni, hur flitig??

  Jag kommer inte ha med mig några nagellack alls, det blir en hemma-manikyr innan vi åker sen kan jag använda Infinatura cura Oil (som jag skrev ovan) som nagelolja och kanske något vårdande på naglarna som ger lite glans. Men jag vill inte hålla på att bättra på avskavda nagelacksfärger och sånt, det orkar man inte med :)

  Det var det!

  Är ni imponerade över mig? Är det bara jag som tycker att det här är en lätt packning i skönhetsväg eller blir ni oroliga över hur jag ska klara mig? Haha.

  Det kan ju slinka ner någon mer produkt i sista minuten sen, det vet man aldrig ;)

  Hoppas ni tyckte detta var lite kul att se! Har jag glömt någonting superviktigt så kan ni ju hojta till är ni gulliga haha.

  Kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Kul att se! Jag har också svårt att packa lätt!
   Du behöver inte speciell rengöring till ögonen? Samt aloe vera gel, bra om man bränner sig.

   • Kul att du tycker det och vad snällt av dig att tänka till om jag glömt nått! :) Jag har funderat på ögonrengöringen också men eftersom jag ska permanenta ögonfransarna och antagligen inte kommer använda varken mascara eller eyeliner så kommer det funka bra med vanliga ansiktsrengöringen. Den är mild för huden runt ögonen och jag kommer inte behöva lösa upp något hårt smink. Och Hårologi Multi treat är suverän om man bränt sig och för att lugna huden, så jag klarar mig med den :) Kraaam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish