Behind the scenes

  - Annons -

  Vinnarna av Forumgallerians outfittävling blev Niklas och Malin, och nu tänkte jag bjuda på lite bts-bildern från denna äventyrsdag!

  Under veckan har vi haft fullt upp med möten och planering, och igår var dagen D här då det var dags för själva vinsten – styling och plåtning i studio!

  Det är så sjukt mycket tid som ligger bakom sånt här, inte minst för stylisten Tove Castor som har fixat alla snygga kläder under veckan. Vi började redan kl.9 på morgonen med att förbereda det sista med outfitsen, stryka, köpa det sista o.s.v.

  När Niklas och Malin kom så blev det provning och en del storleksbyten. Och även en del ändringar i de planerade outfitsen, eftersom vinnarna bestämde själva vad dom tyckte var snyggast!

  Sen bar vi iväg mot Alex och Martins fotostudio, som var såå fin! Jag slutade vara ”stylistassisten” och tog nu min roll som makeup-artist.

  - Annons -

  Båda blev så sjuukt snygga!

  Niklas fick en snygg och jämn grund med markerade kindben, ifyllda ögonbryn och lite, lite mascara.

  Här smörjer jag in nagelbanden efter att ha polerat naglarna litegrann.

  Malin kände sig så snygg med löspudret under ögonen, som jag la dit ifall ögonskuggan skulle falla under ögonen medan jag sminkade. Väldigt bra tips när man ska göra en så mörk sminkning som hon fick.

  Jag fick lite förundrade blickar av alla som gick runt omkring, typ ”ska hon se ut sådär?” haha. Lite mycket highlighter? ;)

  Det hemska med att jobba som makeup-artist är att alla andra bara blir snyggare och snyggare ju mer man jobbar, medan man själv blir mer och mer sliten!

  - Annons -

  Jag minns inte riktigt vad vi skrattade åt här, men de var kul :)

  Observera hur vackert leende jag har i profil, hahaha!

  Malin fick en sotning med ljust, mörkbrunt och svart, som vi även mörkade ner mer och mer i princip varje gång i bytte kläder.

  Till det en wet-look i håret med hjälp av hårgel, fast så långt hade jag inte kommit när denna bilden togs. Och svarta naglar, även hon fick lite manikyr såklart!

  Sedan var vi igång! Vinnarna fotades i tre olika looker själva, och sedan en fjärde look tillsammans.

  - Annons -

  Ännu mer smink!

  Jag har mest bilder på Malin, då jag hade fullt upp med sminket medan Niklas fotades som var först ut. Om ni undrar :)

   

  Är ni intresserade av mode och träning så kan jag tipsa om Malins Instagram @malinronnquist, man blir otroligt inspirerad!

  Vi hade en jättekul dag allihopa! Jag skulle inte vela jobba som makeup-artist som står i sin salong hela dagarna, men sådana här jobb är bara såå roliga!

  Jag lovar att visa resultatet så fort bilderna är klara! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish