Behind the scenes

  - Annons -

  Det är sällan man har en så bra arbetsplats som vi hade på plåtningen igår! Vi höll hus på Krusenbergs Herrgård utanför Uppsala, i Geijerska Flygeln på gården. Där hade personalen dukat upp både fika, mackor och frukt så vi klarade oss under dagen. Vilken service!

  I den otroligt vackra miljön höll vi hus hela dagen och åstadkom jättefina bilder. Hade jag haft mer pengar så hade jag bjudit med Miska dit på vår årsdag och haft lite lyx på deras hotell! Men det får bli ett annat år :)

  Jag sminkade, Tove Castor Stylade, Karin Uggla (som egentligen jobbar som dekoratör och inredare) modellade och fotografen var Maria Öhman. Ett härligt team måste jag säga!

  Själva plåtningen gjorde vi i samarbete med Oscar Borgström, ett märke som gör mycket väskor och accessoarer i grova tyger och skinn.

  - Annons -

  Karins sminkning gjordes med iMys jordnära 88-palett.

  Jag blev så varm i min stickade tröja och hade inget linne under, så Karin var snäll och lånade ut sin som var lite svalare! Så ni inte undrar varför jag byter outfit längre ner i inlägget ;)

  Det roliga (eller pinsamma) med att jobba med fotografer och själv fota mycket ”behind the scenes”, är att fotograferna alltid får panik när dom ser hur jag hanterar mina egna grejer. Man kan ju inte lägga objektivet rakt ner i sminkväskan utan skydd heller! Men jag la den ju försiktigt ;)

  Dessa toksnygga pudelkvinnor fick jag umgås med hela dagen. Nej man kände sig inte alls som en slickad katt med världens tråkigaste frisyr, inte alls!

  Ge mig dessa shortchaps nu tack, fasen så coolt! :)

  Klänningen är från Rodebjer.

  - Annons -

  Fruktpaus!

  Många tror att makeup-artistens jobb är klart när man har gjort färdigt sin sminkning. Men det blir lika lång dag för mig, då man måste finnas kvar på plats och hålla koll på sminket.

  Det är varmt i lamporna och slitigt för modellen som behöver många matpauser för att få i sig energi, så puder och läppar behöver bättras på ganska ofta.

  Här är arbetet slut för dagen, och Maria hade förberett med datorn så vi kunde kolla igenom och vara med och välja ut de bästa bilderna på en gång. Skönt!

  Det var min arbetsdag! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish