Behind the scenes – Nya prislappar

  - Annons -

  Jag har fått önskemål om att lägga upp mer inlägg från själva salongen, lite ”behind the scenes” :) Det är ju väldigt mycket pyssel här.

  Idag fick vi hem lister som vi ska sätta upp priserna på, istället för klistermärken som vi har kört med hittills. Ska ni öppna butik så kan jag verkligen inte rekommendera att prismärka med klistermärken, så mycket meck! Att skriva ut dom och så är ju ganska enkelt, men så fort man ska flytta om på hyllorna så är det värsta projektet med att få bort allt klister och skriva ut nya lappar, och dessutom blir dom fula i kanterna när dom har suttit ett tag. Ska bli så skönt att slippa dom nu!

  IMG_7965_111

  Tekniska Miska hjälpte till med en mall för att skriva ut alla nya lappar, som man sen bara kan flytta runt när det ska möbleras om, guld!

  IMG_7983_111

  - Annons -

  Fick testa massor av olika storlekar innan vi hittade en som blev perfekt! Listen ni ser på bilden har en tejpremsa på sig, så den är så klart inte gulbrun utan helt genomskinlig :) Och lappen ni ser är en test-text som Miska knåpa ihop och inte heller det färdiga resultatet haha.

  Men visst blir det fint? :) Kommer stå kort info om varje produkt.

  IMG_7969_111

  Testar hur prislappen ser ut under produkterna.

  IMG_7988_111

  Orimligt nöjd och exalterad över våra nya lappar!

  IMG_7992_111Nu sitter jag hemma i soffan och skriver på alla prislappar, och blir förhoppningsvis (men troligtvis inte) klar idag så att vi kan sätta upp det redan imorgon :)

  Ha en supertrevlig kväll fina ni!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Det blir jävligt vassa kanter om ni behöver kapa en list, har fått många sår tack vare det! Fila till lite lätt:-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish