Jeanious Denim Nails

  - Annons -

  Förra veckan lanserade IsaDora en helt ny kollektion med nagellack – Jeanious! Kollektionen är inspirerad av jeans och kommer i 6 stycken olika blåa nyanser.

  Jag tokälskar den här kollektionen! Jag tycker att alla färger är jättefina och blåa naglar är så fint på våren.

  IMG_7612_111

  Här ser ni alla nyanser! Fina va? Tre vanliga lack, två matta och ett glittrigt sugar-lack.

  Jag målade alla på naglarna och trots att jag hade oranget nagellack under så krävdes det bara ett lager av varje nyans för ett heltäckande och snyggt resultat. Jag har även målat på plastnaglar men eftersom dom är genomskinliga så krävdes det flera lager på dom.

  - Annons -

  IMG_7630_111

  Stone washed och Rugged wear är utan tvekan mina favoriter! Skulle vilja måla alla naglar med dom två, typ varannan nagel, men sugar-lacken är så jobbiga att ta bort så kommer nog inte orka det. Stone washed däremot, älskar den färgen! Så ljus och fräsch, den kommer jag använda fler gånger :)

  Flared kändes lite svårmålad på något vis, nästan lite grötig, men det blev jättefint resultat i alla fall och förutom det så gillar jag alla lack väldigt mycket!

  IMG_7669_111 IMG_7700_111

  Jag har fått nagellacken som pressprov och lacken kostar 79 kronor. Köper man två stycken lack så får man dessutom ett armband på köpet, och köper man tre stycken så får man en necessär i jeanstyg på köpet :)

  Vilken av färgerna tycker ni mest om? ♥

  - Annons -
  Föregående artikelPrune pivoine
  Nästa artikelBehind the scenes – Nya prislappar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish