Benecos Natural Lipgloss

  - Annons -

  Alltså nu är jag jätteförvirrad, har jag inte skrivit och visat er Benecos olika läppglansnyanser?? Jag gjorde det inlägget för ganska länge sen och var säker på att jag publicerade det, men nu märkte jag av en slump att det låg som utkast!

  Tänkte att det kanske var en kopia eller nått, men jag hittar inget sådant inlägg i bloggen heller? :) Aja, har ni läst det förr så är det väl kanske inte hela världen att jag dubbelpublicerar haha. #Virrhöna

  Nu har jag fotat en fin swatch på alla ekologiska Benecos Natural Lipgloss som jag tycker jättemycket om!

  Läppglansen finns i 6 olika nyanser, både ljusa och mer färgstarka:

  benecos-natural-lipgloss_11

  - Annons -

  Visst är alla superfina?

  Jag älskar alla, men min personliga favorit är en nyans som jag alltid känner mig bekväm i oavsett sminkning och tillfälle – och det är Berry. Berry är en mjuk nyans som ger läpparna en fin färg utan att vara varken ljusa eller mörka. Jättefint! :)

  Konsistensen är otroligt mjuk och len på läpparna, och håller länge oavsett om man applicerar mycket eller lite. De doftar fruktigt med milt, är semitäckande och ger ett högglansigt och otroligt pigmentrikt resultat!

  Innehåller bland annat ekologisk solrosolja och ekologiskt bivax som vårdar huden.

  IMG_1541_111

  Jag gillar den här sortens appliceringspensel, enkelt och snabbt!

  Läppglansen finns på Byher.se och kostar 79 kronor :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelModern Twiggy Makeup
  Nästa artikelBrun utan sol-mönster
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish