Modern Twiggy Makeup

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Dagens sminkning är inspirerad av Ginnifer Goodwin sminkning som hon hade på American Music Awards 2012 – som i sin tur var inspirerad av Twiggy :)

  Snygg va?

  Jag har dock vitt längs vattenlinjen istället för den bronziga färgen som Ginnifer Went har, jag gjorde så först men tyckte det blev snyggare med vitt eftersom jag inte har lika perfekta underfransar. Mina underfransar är mina egna medan Ginnifer har lösfransar :)

  Läppstiftet är Paese Lipstick med arganolja i nyansen 37.

  - Annons -

  Ljus ögonskugga på hela ögonlocket och i ögonvrån, Paese Shimmer Trio Eyeshadow (802 Dancing Queen)
  Svart ögonskugga längs fransraden, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  Brun ögonskugga sotat över den svarta, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  Bronzig kajalpenna längs undre fransraden, Yves Rocher Waterproof Eye Pencil (06.Cuivre)
  Vit kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Eye Pencil White.
  Svart mascara på alla fransarna, IsaDora Volume Lash Styler.

  Hoppas ni blev inspirerade! ♥

   

  - Annons -
  Föregående artikelJag ♥ Miska
  Nästa artikelBenecos Natural Lipgloss
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Sminkningen var ju jättesnygg och dina nederfransar är det absolut inget fel på.Sen tyckte jag din sminkning var mycket snyggare i och med att du hade vit kajal i vattenlinjen.Har en fråga:När jag ska måla ögonen med ögonskugga och använda vit skugga i ögonvrån,så syns den inte.Nu har jag ju den allra ljusaste foundation för jag har så ljus hud,och vill då inte ha mörkare.Jag har Lumenes primer och tycker den är bra men funderar på att byta till Urban Decay.Men kan du rekommendera någon bra vit ögonskugga som “syns”.Har en från MUS men den syns heller inte.Tacksam för tips.

   • Hej hej! Vad kul att du gillar sminkningen :) Vill du ha en matt vit skugga eller en skimrig? Jag rekommenderar att använda en lösögonskugga med lite skimmer (skimmer får skuggan att “poppa” och synas mer) alternativt en krämskugga som blir lika vit som i burken. Jag gillar Yag minerals vita ögonskugga Star White, Eco minerals vita lösskugga är också väldigt vit och bra! Max Factors krämskugga i color tattoo-serien är också bra. Kram!

  2. Ginnifer Goodwin heter hon väl? Eller har hon kanske gift sig och bytt efternamn? Blev mest nyfiken! Tack för en bra blogg! Kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish