Benecos Natural Lipliner – Billiga & bra läppennor!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har helt missat att testa Benecos läppennor tidigare, men jag kan säga att hade jag gjort det så hade de funnits i webshopen för länge sedan, för de är verkligen hur bra som helst :)

  Men andra ord, nu finns dessa tre godingar äntligen att köpa HÄR!

  IMG_0527_111

  Att använda en läppenna har flera syften, dels för att förlänga hållbarheten på ditt läppstift, men också för att ge läpparna skarpa och fina konturer. Ensam på läppen ger det en matt känsla och en färg som håller länge.

  Benecos läppennor är krämiga, pigmentrika, heltäckande och hållbara. De passar även personer med torra läppar, jag har allt annat än återfuktade läppar efter min läpptatuering som fortfarande småflagar lite, men även nu blir resultatet superfint tack vare att konsistensen på pennorna är ganska krämiga.

  - Annons -

  Pennorna innehåller bland annat:
  Meadowfoam oil –
   innehåller vitamin A och E och en unik fettsyrasammansättning. Återfuktar och mjukar upp huden. Absorberas snabbt av huden och skyddar mot transepidermal water escape (TEWL – huden blir torr p.g.a. att vatten försvinner ut ur kroppen via huden).
  Jojobaolja – Mjukgörande och fuktighetsbevarande.
  Mangofröolja – Mjukgörande och har en läkande effekt på torra, nariga läppar.
  Sheasmör – Vårdar och återfuktar.
  Bivax – Ger pennorna en krämig konsistens och är fuktighetsbevarande.
  Vitamin E och C – E-vitamin har skyddande egenskaper för huden och skyddar den mot bland annat fria radikaler. E-vitaminets egenskaper förstärks ytterligare med hjälp av C-vitamin.

   

  benecos-lipliner

  Benecos läppennor finns i tre nyanser:
  Brown – En rosabrun ton som påminner om läpparnas naturliga färg. Perfekt om man vill ha en mild ton som inte är så utstickande. Innehåller små skimmerkorn
  Pink – En jättefin helmatt rosa färg.
  Red – Den perfekta röda nyansen, klar och fin.

  benecos-läppennor

  Visst är dom underbart fina? Snygga, vårdande, hållbara, sköna på läpparna och faktiskt väldigt billiga också – 59 kronor styck :)

  Ni hittar dom här ♥

  - Annons -
  Föregående artikelBlack blue eyeliner
  Nästa artikelMakiash Nail Polish Remover
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Alltså jag hoppas verkligen att du ofta får höra hur otroligt duktig du är! Att du är så pass ung med så oerhört mycket kunskap och intresse är så jäkla roligt att se! Nästan så man blir avis, haha. Sen att du lägger ner så mycket tid på bloggen så vi läsare är uppdaterad är så kul, och det jag älskar mest med dig är att du är ganska personlig. God och glad och delar med dig lite av dig själv, det får en att känna att di bryr dig om läsarna. Kör på! :)

   • Jag önskar att du hade kunnat se mitt leende när jag läser den här kommentaren, underbara du! Dina ord värmer jättemycket, och att du tar dig tiden att skriva till mig bara för att säga fina saker, jag blir rörd :) Superkul att du tycker så mycket om bloggen och jag blir alltid lika glad när jag får höra att min personlighet lyser igenom, det är svårt i text. För även fast jag blir makalöst glad av alla komplimanger om mina sminkningar och sminktips, så slår det alltid högst att höra fina ord om min personlighet, för det är det som betyder någonting i slutänden :) Tack igen fina du <3 <3 <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish