Makiash Nail Polish Remover

  - Annons -

  När jag var på Makiash pressmingel i början av sommaren så fick jag med mig en välfylld goodiebag hem, alltid lika trevligt! :)

  Där i låg bland annat Makiash Nail Polish remover som är en acetonfri nagellacksborttagning. Förpackningen är en burk med en svamp inuti sig, som man ska stoppa ner fingret i och på så sätt ta bort nagellacket direkt i burken.

  Man behöver alltså inte kladda med bomull alls, utan man stoppar bara ner fingret, gnuggar nageln mot svampen, och sen är det klart. Locket på, inget kladd!

  makiash-nail-polish-remover

  Om den funkar? JAA! Den är hur effektiv och bra som helst!

  - Annons -

  När man stoppar ner fingret så är det bara att dra nageln två gånger mot svampen så är allting borta. Lacket kladdar inte på huden och det är bara att ta upp fingrarna igen så är man helt klar.

  Den luktar ganska starkt, jag är ju van vid Paeses remover som doftar ganska gott, men det är inte en ihållande stark lukt som när man använder dom klassiska Gripen-produkterna som typ förpestar hela rummet haha. Så det är ändå helt okej :)

  Men gör inte som jag gjorde – Jag trodde att det bara var svampen som var fuktad med vätska och att burken inte innehöll så mycket, så jag stoppade ner fingret och höll burken åt sidan och tänkte fota så. Men den resulterade i remover på hela golvet då det rann ut med en ryslig fart! :) Läste sen att burken innehåller 75 ml, så det är ganska mycket ändå.

  Huden kring naglarna kändes inte sådär jobbigt torr heller som den kan göra med många nagellacksborttagningar. Så det får den också ett plus för.

  makiash

  Två tummar upp med andra ord, den här är suverän!

  130 kronor på Makiash.se och den är din :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish