Milas nya byxor

  - Annons -

  Min systerdotter Mila (4 år) har varit avundsjuk på mig hela sommaren för att hon tycker så mycket om mina mjukisbyxor. Nästan lite irriterad har hon varit på mig “men åååh nu har du dom där fina byxorna igen….” haha :)

  Dom här pyjamasbyxorna är jättegamla, och enda anledningen till att dom inte slängts är för att dom är så himla sköna. När jag slappar hos mamma, vilket har blivit en hel del i sommar, så är det standard att gå in i gamla garderoben och plocka ut dessa sköna bönor.

  Men det är ju så himla kul att göra andra människor glada och överraskade, så efter den 711:e kommentaren av Mila så slog jag mig ner vid min fina röda symaskin, och offrade mina skönaste brallor till den här lilla damen:

  mila-i-nya-byxor_111

  Nöjd tjej :) Nu gick det visserligen supersnabbt att sy till dom, men jag kan säga att även om det hade tagit flera timmar så hade det ändå varit värt hennes reaktion!

  - Annons -

  Jag gick runt med byxorna ihopvikta i handen så att det inte syntes att dom var små. Och redan när hon såg dom i min hand, utan att jag sa nått, så sa hon besvärat “åhhsch, fina byxorna…“. Ni skulle sett hennes min när jag vecklade ut dom då och sa “dom är till dig nu Mila!” :) Hon blev såå glad!

  Och när hon hade satt på sig dom (och jag kunde pusta ut över att dom passa, sydde enbart med ögonmått) så satt hon och pussade sig på knäna och sa “jag har så sköna byxor” haha, gullungen ♥

  Helt klart värt det! Nu hoppas jag bara inte att hon faller för fler av mina byxor, det här kan bli beroendeframkallande ;)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Men så lycklig hon ser ut (och vem skulle inte det i så tjusiga byxor med stjärnor och i den färgen?). Vilken snäll moster hon har. :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish