Benecos ögonskuggor

  - Annons -

  Benecos har en hel del olika ögonskuggor, men de jag verkligen föll för är deras Baked Duo-paletter med två ögonskuggor samt Quattro-paletterna med fyra ögonskuggor.

  Båda dessa finns i två olika färgskalor – jordnära och lila. Och att det var just dessa färgkombinationer gjorde mig glad för av Paeses Trio-ögonskuggor så är det just den jordnära och den lila paletten som är mest populära bland mina kunder!

  Alla ögonskuggor är pigmentrika och lätta att jobba med! Och som vanligt (precis som med alla ögonskuggor) så rekommenderar jag ändå att alltid använda en ögonskuggsprimer för bäst resultat :)

  coffee-and-cream

  Benecos Natural Quattro Eyeshadow i nyansen Coffee and Cream är en perfekt blandning av jordnära nyanser från ljust till mörkt!

  - Annons -

  Den ljusa nyansen är matt och gräddvit – perfekt för att highlighta både sminkningar och ansikte (för personer med ljus hy) eftersom den har en gul underton. En för kritvit ögonskugga kan nämligen lätt bli grådassig om man använder den som highlighter på stora områden. Men denna är perfekt!

  Den guldbruna ögonskuggan har en superfin glans och lyster och har en väldigt fin guldig ton som går lite mer åt bronze än gulguldigt.

  Den ljusbruna ögonskuggan har också en fin glans och funkar både bra när man vill ha ljusa inslag i en sminkning men är också galet snygg på hela ögonlocket på en vardagssminkning! Diskret men synligt :)

  Den mörkbruna ögonskuggan har en perfekt brun nyans enligt mig, den är matt men inte helmatt utan har fortfarande en diskret lyster. Funkar jättebra för att mörka ner sminkningar eller att använda ensam till en snygg smokey eye.

  celebrate

  Benecos Baked Duo Eyeshadow i nyansen Celebrate innehåller en ljus ögonskugga och en halvmörk brun ögonskugga.

  Den ljusa ögonskuggan är benvit och har en galet fin lyster och ger ögonen en snygg glow. Funkar både till den bruna skuggan, helt ensam och till alla andra sorters sminkningar! Jättefin både i ögonvrån, under brynet eller på hela ögonlocket.

  Den bruna ögonskuggan har även den samma fina lyster, men innehåller även lite små, små glitterkorn som blir ursnyggt på ögonlocket!

  beautiful-eyes

  Benecos Natural Quattro Eyeshadow i nyansen Beautiful Eyes innehåller två jordnära nyanser och två lila! En jättefin palett för alla, men framhäver framför allt gröna ögon.

  - Annons -

  Den ljusa ögonskuggan är “gråbeigevit” (ibland har man bara supersvårt att definiera en nyans haha) och har en såå snygg glans! Den är jättefin både som en stor del av sminkningen eller för att ljusa upp i ögonvrån.

  Den lila ögonskuggan är en väldigt mjuk lila som inte blir för knallig på ögonlocket, och därför tror jag att väldigt många kommer trivas i den både till en partysminkning eller vardagssminkning. Den är varken matt eller skimrig utan ett lagom mellanting!

  Den mörkbruna ögonskuggan är så snygg så jag nästan kollapsar! Den är intensivt mörkbrun och innehåller små, små guldiga glitterkorn! Jättefin om man vill mörka ner sin lila sminkning, men också helt ensam på ögonlocket.

  Den rosalila ögonskuggan är också väldigt mjuk i tonen och passar jättebra ihop med den lila färgen för lite mer liv i sminkningen! Den är också jättefin helt ensam på en ljus vardagssminkning.

  party

  Benecos Baked Duo Eyeshadow i nyansen Party är två lila ögonskuggor, en ljus och en mörkare och båda är väldigt kalla och fina!

  Den ljuslila ögonskuggan är så ljus att den nästan känns lite rosa. Den har en otroligt fin glans och innehåller även små, små glitterkorn som blir supersnygga på ögonlocket! Jättefin till vardags men passar även till fest tack vare att ögonen gnistrar så snyggt med den :)

  Den mörkare lila skuggan är lite mer grålila, skitsnygg nyans både tillsammans med den ljusa färgen, helt ensam, eller tänk er tillsammans med en mattsvart ögonskugga när man ska på fest. Snyyggt! Den har en superfin glans och lyster och reflekterar ljus jättefint.

  Hoppas att ni gillar färgerna lika mycket som mig! Den 4-paletterna kostar 79 kronor och 2-paletterna kostar 75 kronor. Ni hittar alla Benecos-produkter här!

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSnygga, ekologiska ögonbryn
  Nästa artikelVardagssminkning 40+
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej! Jag har lite svårt för att fatta i vilken ordning man ska sminka sig med ögonskugga. Vi säger att jag använder, primer, puder foundation, ögonskugga. Jag tar primer först i hela ansiktet även på ögonlocken. Sen tar jag min puderfoundation i ögonlocket också och sen på det tar jag ögonskugga, är detta fel? Ska man inte ta sin bas i ögonlocket? Och om man använder ögonskuggsprimer, ska man ta den på sin vanliga primer eller ska man inte ha sin vanliga primer på ögonlocket? Sen undrar jag också om man kan blanda liquid och powder grejer. Typ, kan jag ha liquid concealer men puder foundation? Eller kommer det se helt galet ut? Och tar man isåfall concealern först och puder över eller tvärtom? Känner mig helt lost! Förlåt för en så himla lång fråga! Men skulle verkligen uppskatta om du hade tid att svara på detta :(

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish