Billig Mascara (eller?) – Olika volymer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  När man letar efter en bra och prisvärd mascara så stirrar många sig blinda på priset, man står och jämför olika mascaror med varandra och kanske till slut väljer en billigare framför den man egentligen vill ha.

  Men vet ni vad? En mascara för 159 kronor kan vara billigare än en mascara för 149 kronor!

  Det hela är väldigt enkelt, många tänker inte på hur stor skillnad det är på hur mycket mascaran innehåller. Det kan skilja jättemånga milliliter på två mascaror vars förpackningar ser i princip likadana ut.

  Jag tänkte ge er ett exempel:

  Paese Adore 3D Lash Mascara kostar 159 kronor vilket är ett vanligt mascarapris, de flesta “vanliga märkena” ligger mellan 149 kr och 179 kr. Jag letade fram en mascara jag använde mycket förut för att jämföra, det är Max Factor Masterpiece Mascara som kostar 160 kronor HÄR.

  - Annons -

  Priset är samma, det skiljer bara en krona, men Paese Adore 3D Lash Mascara innehåller 12 ml, medan Max Factor Masterpiece enbart innehåller 4,5 ml!

  Med andra ord, du kan köpa två Max Factor Masterpiece Mascaror och fortfarande inte ha lika mycket mascara som det är i en från Paese!

  Jag säger inte att det ena är bättre än det andra, använder man inte mascara varje dag så kanske man hellre köper mindre mängd av en dyrare. Men det kan vara värt att ha i bakhuvudet när ni jämför priserna! :)

  Nu ska jag åka in till Uppsala och sminka hela 11 modeller inför jubileumskvällen på Creative Zone. Det ska bli så himla kul!

  Ha en supertrevlig fredag fina ni!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Vill veeeerkligen slå ett slag för Paese-mascaran. Har haft min länge nu och det är
   absolut den bästa mascaran jag har testat! Kommer köpa igen och igen…

   • Det är en ganska svår fråga då den “bästa mascaran” har väldigt mycket att göra med hur personens ögonfransar ser ut. En specifik mascara kan vara superbra om man har korta fransar, men funkar inte alls bra på långa. Jag personligen gillar såklart dom jag säljer på byher.se, Paese och Golden Rose, dom ger separerade fransar men ändå fin volym och längd! Sedan gillar jag också Oriflame Volume Blast Mascara och Magnetic Lash Mascara (jag använder inte alltid fibrerna till, den mascaran är grymt bra även ensam!) Det är mina favoriter just nu :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish