Julklappstips – eos Coconut Milk Balm

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Har man inte råd att lägga flera hundra kronor på varje julklapp så är ett tips att satsa på någonting vardagligt som antingen är lite extra fint, eller ekologiskt. Och då tycker jag att eos läppbalsam är en bra idé, för de är inte bara jättebra utan även ekologiska och så himla söta att ha i handväskan!

  Läppbalsamet är lent och härligt på läpparna som känns mjuka och återfuktade! Dessutom är det enkelt att hitta i handväskan vilket jag, Helena Soptippsväskan Rönnblad, tycker är underbart :)

  Produkten består av 100% naturliga ingredienser (så som vitamin E, sheasmör och jojobaolja) varav 95% är ekologisk certifierade!

  Alla dessa läppbalsam är transparenta och passar därför alla, det som skiljer är att det finns många olika dofter att välja på! Jag använder just nu doften Coconut Milk som doftar underbart gott av kokos.

  Jag trodde först inte att jag skulle gilla att ha kokos på läpparna (jag fick den i en goodiebag) men den doftar så milt att det faktiskt är urgott! :) Lite kokos-vanilj-aktigt.

  - Annons -

  eos Coconut Milk Balm finns på bland annat HÄR för 89 kronor, och de har fri frakt också!

  Kram!!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Trodde dessa var pyttesmå första gången jag hörde talas om dem.. Tills jag klickade hem en limited edition julask med 3 olika smaker i och fick se att de är faktiskt ganska stora! Har dock inte hunnit testa dem än.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish