Birthday girl!

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Idag fyller jag år, jeeeeej! Så det kommer vara ganska lugnt i bloggen idag då jag inte hann förbereda inlägg igår. Man fyller ju bara 22 år en gång, så tänkte passa på att njuta lite av det ;)

  Jag blev väckt i morse av underbara Mia, Meja och Mila (syster + systerbarn) som sjöng så fint och gav kaffe och blommor på sängen, sötnosar ♥

  Mia sa till mig och Miska “ligg här och drick kaffe och vakna till en stund, så börjar jag göra i ordning våfflor så länge“, såå underbart! Så det blev frukostmys med nygräddade våfflor som serverades på löpande band medan jag, Miska och barnen tittade på Eva och Adam med tända ljus i vardagsrummet. Man kan inte ha en bättre start på sin födelsedag än så :)

  Nu kommer det snart lite gäster hit, och jag är i full gång med att baka lite födelsedagsfika!

  - Annons -

  IMG_8924_111

  Tre rulltårtor med olika fyllningar, som jag skurit till småbitar och håller på att göra småtårtor av med grädde, riven choklad och nyplockade jordgubbar. Duktig va? Mia har gjort det mesta kan jag erkänna haha, i alla fall tagit över mina sysslor titt som tätt och förhindrat en hel del olyckor ;)

  Hoppas ni får en bra start på veckan ni också!

  Kram på er ♥ ♥ ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  10 KOMMENTARER

  1. Grattis på födelsedagen! Hoppas resten av dagen fortsatte lika bra. Mysigt att ha familjen så nära. Kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish