Räddaren i nöden för torra läppar – tuttsalva!

  - Annons -

  Min syster Mia har tjatat på mig flera veckor nu om att jag måste tipsa er om kräm som är det enda som har funkat på hennes megatorra läppar. Och nu har jag äntligen tagit tag i saken och fotat den!

  Hon äter Isotretinoin, tabletter man äter för att bli av med oljig hy, och då blir man istället supertorr och hennes läppar spricker i mungiporna för att dom är så torra – om hon inte använder Purelan, en kräm som egentligen är till för irriterade bröstvårtor, som hon lånade av min andra syster som precis fått barn :)

  IMG_8847_111

  Purelan är som sagt främst till för tuttarna, men man kan använda den på alla torra områden på kroppen. Den är 100% naturlig och helt fri från konserveringsmedel och sådana tillsatser.

  Den kostar ca 139 och finns på de flesta apotek, men är nu på rea på apotea.se och kostar där 105 kronor och har fri frakt.

  - Annons -

  Man bör dock vara försiktig med den i solen, syrran som har den på läpparna konstant brände så mycket att hon fick brännblåsor på hela läpparna. Men utöver det är den tydligen en fullpoängare :)

  IMG_8851_111

  Det är ingen komplicerad kräm, utan helt enkelt 100% ullfett.

  IMG_8860_111

  Och här ser ni hur krämen ser ut :)

  Så nu vet ni, lider ni av supertorra läppar så kan det vara värt att testa denna!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelKevin Murphy Powder Puff
  Nästa artikelBirthday girl!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish