Blå mascara

- Annons -

Torsdagar har blivit min “färgglad-mascara-dag” då jag nu har haft det tre torsdagar i rad! För eftersom jag jobbar på Creative Make Up och hjälper många kunder att boka tid för permanent makeup så vill jag ha en lätt sminkning som inte täcker mina sminktatueringar, så att jag kan visa kunderna hur mina ser ut.

Så det blir alltid grundsmink och mascara bara, men det känns så otroligt tråkigt att sminka sig så en dag varje vecka eftersom att jag är så van vid massor av smink annars – åtminstone en eyeliner eller liknande.

Min lösning har hittills varit blå mascara, då är man precis lika lite sminkad som vanligt men har ändå en rolig färgklick som piggar upp! :) Jag känner dock att jag måste köpa på mig fler färger snart så att jag kan variera mig lite haha.

Förra veckan hade jag en marinblå lite diskret blå färg från Dr. Hauschka, men idag har jag en mer knallblå färg – IsaDora Precision Mascara i nyansen 15 Flashy Blue!

blå-mascara

- Annons -

Fint va? Färgglatt men jag kan fortfarande visa både ögonbrynstatueringen, eyelinertatueringarna (uppe, nere + ljus inliner längs vattenlinjen) och min läpptatuering som är intonad kontur + highlighter!

Glöm inte att ni har 10% rabatt om ni anger min blogg på salongen. Boka tid här! Eller ring nu på en gång om byt några ord med lilla mig vettja, då blir jag glad också :)

IMG_1334_111IMG_1307_111 IMG_1319_111

Hoppas ni har en helt underbar dag! ♥

- Annons -
Föregående artikelBleka håret hemma
Nästa artikelYves Rocher Quad Eyeshadow
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish