Yves Rocher Quad Eyeshadow

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Har ni sett Yves Rochers 4-paletter ”Quad Eyeshadow”? De är så himla fina!

  De är relativt nya, jag tror de lanserades i somras. Jag har fyra av de fem färgerna som finns, och jag tror även att det har funnits en sjätte, en jordnära brun kombo, men den är kanske slutsåld jag vet inte riktigt. Hoppas den kommer tillbaka :)

  De här ögonskuggspaletterna innehåller fyra ögonskuggor i olika nyanser från ljust till mörkt, och jag älskar att de blandar både matta och skimriga skuggor i samma palett. De är väldigt pigmentrika och färgerna är superfina!

  Askarna är metallblanka i guld (glömde fota bild på det) och känns väldigt lyxiga :)

  - Annons -

  01.Gris profond är en perfekt party-palett! Ögonskuggorna är extremt fina både tillsammans eller helt ensamma. Toppenbra för en snygg smokey eye!

  02.Vert radieux har jag faktiskt visat i en sminkning för ett tag sedan, de här gröna nyanserna är ju helt underbara!

  04.Bleu éclatant är precis som 01 en bra palett för en fin smokey eye, men denna innehåller mer blåa nyanser! Jag ser framför mig en mörk partysotning med antingen alla nyanser eller de två mörkaste. Samt en ljus vardagssminkning med de två ljusa färgerna, mums! :)

  05.Rose raffiné innehåller vinröda toner som jag är helt kär i! Ögonskuggan längst ner till vänster är helt underbar både till vardags och till fest, och den lite mer persikorosa ljusa färgen är jättefin både i ögonvrån eller helt ensam på ögonlocket till en vardagsmakeup.

  Visst är alla superfina?? De kostar just nu 129 kronor (ord. pris 159 kronor) och finns att köpa på Yvesrocher.se!

  Den enda jag har testat i en sminkning hittills är den gröna paletten. Jag har gjort två sminkningar med den till och med!

  Jag tror att det blir en steg för steg med någon av de andra paletterna idag, har ni några önskemål så hojta till :)

  Ha en toppenbra fredag allihopa! ♥

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish