6 år!

  - Annons -

  Igår jobbade jag på Creative Make Up i vanlig ordning, och min sista kund var så himla rolig att göra! Jag frågar aldrig om att ta bilder för det känns så flamsigt, men en före- och efterbild hade varit väldigt roligt att ha faktiskt. Täta, stora och helt oplockade ögonbryn som blev så gryyyymt snygga!! Både hon och jag gick hem med ett leende sen :)

  Hur som helst, det var inte det jag skulle säga egentligen. Efter jobbdagen så träffade jag sminkbloggaren Caroline från Ensomcaroline.se, som gjorde en intervju med mig, supertrevligt!

  Hon frågade hur länge jag har bloggat (totalt, inte bara om smink) och efter lite räknande på fingrarna så slog det mig att denna månad firar min blogg hela 6 år!!!

  Den 6:e januari 2009 började jag blogga, då bara om min vardag, och det betyder alltså att jag har bloggat i några dagar mer än 6 år nu. Galet!

  DSC03658

  - Annons -

  Den här var mitt första skönhetsinriktade inlägg – jag sov med en fläta mitt på huvudet och dagen efter hade jag både lockigt hår med massa volym! Skrevs 10:e januari 2009, jag var 15 år :)

  Tänk om jag hade vetat då hur stor del bloggen har i mitt liv idag!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Det var supertrevligt och jättekul att du tog dig tiden att träffa mig! Det var ett väldigt inspirerande möte för mig. Stor kram till dig!

  2. Skulle verkligen vara roligt om du nån gång gjorde ett nostalagi-inlägg! Hur du såg ut, vad du gjorde för sminkningar, hårfärger samt utveckling :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish