Blå ögonskugga (Snygg blå sminkning – Steg för steg)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det var ett tag sedan jag visade en färgstark sminkning i bloggen – men nu har det kliat i fingrarna! Här kommer en blå sminkning i steg för steg beskrivning med blå ögonskugga!

  Det har blivit mycket jordnära och enkla sminkningar den senaste tiden helt enkelt för att det är dom ni tycker är mest användbara, alla mina inlägg är också material till vår webbshop så därför har jag haft lite annat fokus.

  Dagens sminkning är också jätteenkel att göra – men till skillnad från mina senaste looker så är den dessutom väldigt färgstark! :)

  Sminkningen är helt gjord med den blåa ögonskuggan Paese Neo Eyeshadow (661) som är en så fin blå färg!

  - Annons -

  BAS:

  Färgad ansiktsprimer – glo Tinted Primer (Medium)
  Concealer – Pixi Pat Away Concealing Base (2 Nude)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (55)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Light brown)

  Läppenna på hela läpparna – glo Lip Liner (Java)
  Ljust läppstift duttat i mitten – Paese Silky Matte Liquid Lipstick (706)

  Blå ögonskugga alltså, det är SÅ fint!

  Absolut snyggast känner jag mig när jag matchar blåa sminkningar till en mörk och kanske lite coolare outfit. Alla har ju olika stilar och jag är noll “cool” i min egen klädstil, men typ en enkel svart klänning och en stor grå myskofta över. Snyggt men inte alls festligt eller gulligt om ni förstår hur jag menar? :)

  På tal om kläder och stil, jag brukar inte blanda in så mycket sådan styling i mina looker (kanske tråkigt?) utan lägger allt fokus på ansiktet. Men jag börjar tycka det är roligt med plagg och accessoarer som “förgyller” kläderna jag redan har, jag behöver inte fler kläder så som byxor, tröjor, klänningar men däremot har jag blivit helt frälst vid scarfs och kimono capes (oklart namn, en kimono utan ärmar, typ en tygstycke man han över sig bara?) sånt man kan lägga till på i princip alla outfits och plötsligt har man värsta fina stilen och jättemånga olika outfits av den lilla garderoben man har!

  Kimono capes finns nästan ingenstans att köpa dock? Och jag är ganska kräsen när det gäller scarfs.. Får starta eget och börja designa själv ;) Skulle ni köpa?

  Om ni inte förstår vad jag menar med “kimono capes” så kan ni läsa mitt inlägg om förra årets Spanien-roadtrip här! Det är den jag har på mig på “stopp nr. 3” i inlägget.

  - Annons -

  OJ vad länge jag började snacka kläder plötsligt! Miska är inte hemma och jag är ensam och pratsugen :) Nu tillbaka till sminkningen:

  ÖGON:

  Grunda med ögonprimer innan du börjar! Jag använder en ögonprimer som kommer som en nyhet i webshopen jättesnart!

  1. Blå ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Neo Eyeshadow (661)
  2. Tona ut i globlinjen
  3. Samma skugga längs undre fransraden också
  4. Ljus skugga i ögonvrån och under brynet, Paese kashmir eyeshadow (667)
  5. Svart mjuk eyeliner gjord med en kolsvart ögonskugga, Paese kashmir eyeshadow (602)
  6. Svart mascara på överfransarna, Magnetic lash mascara

  Klart! Så enkelt!

  Kram på er! ♥

   

   

  - Annons -
  Föregående artikelVarm vardagssminkning med Paese
  Nästa artikelSöndagsinlägg v.37
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish