Blåa läppar med L’Oréal Paris Lip Paint

- Annons -

Jag fick pressutskick på L’Oréal Paris Infallible Lip Paint Laquer (adlink) i nyansen Bye Felicia (adlink) för ett tag sedan och jag blev sugen på att testa direkt, den ser så himla cool ut!

På Elevens hemsida så står det att denna är matt, men det är nog ett fel i texten för den är mycket, mycket glansig :)

Vad är L’Oréal Paris Infallible Lip Paint Laquer?
Ett flytande läppstift i tubförpackning, finns i många olika färger även rosa, rött och neutrala toner och inte bara extrema färger som denna blåa.

- Annons -

Formula
Läppstiftet är krämigt och mjukt och jag tycker det känns skönt på läpparna. Inte klibbigt alls men väldigt “glidigt” om ni förstår vad jag menar? :)

Resultat
Färgen är pigmentrik och blir heltäckande direkt, det var inte svårt alls att få till en helblå läpp i en jämn ton. Superglansig yta och cool effekt! Jag personligen föredrar matta läppstift på mörka toner, ett mörkblått matt läppstift hade jag känt mig mycket snyggare i, men det är ju en smaksak.

Blått framhäver gult så många är rädda för att sånna här färger ska få deras tänder att se jättegula ut. Och ja kanske om man faktiskt har väldigt gula men jag tycker att mina blev tvärtom faktiskt och såg nästan lite blåvita ut!

Hållbarhet
Här måste jag dock säga njaa, en mörk intensiv färg måste ha bättre hållbarhet för det ser direkt knasigt ut när ens egna läppfärg börjar skymta igenom vilket det gjorde väldigt snabbt med denna redan innan jag hunnit äta eller dricka någonting.

Sen när jag hade ätit och “levt” utan att bättra på så var det nästan som att de blåa pigmenten börjar smyga sig ut litegrann runt läpparna också.

Och eftersom hållbarheten känns extra viktig på en sådan här produkt så drar det ner helheten mycket vilket är väldigt synd tycker jag!

Sammanfattning – Jag kanske skulle använda det här läppstiftet tillsammans med en blå läppenna (eller kajalpenna funkar säkert också) och ha den här som lite schysst glans i mitten. För jag tycker att den är väldig, väldigt snygg men jag skulle inte palla att bättra på så ofta som krävs för att den ska vara snygg hela tiden.

Därför får den bara 2 av 5 i betyg av mig, men jag har verkligen fått mersmak för mörkblåa läppar nu! :)

- Annons -

- Annons -
Föregående artikelMin businessvecka
Nästa artikelRebel Angel
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish