Min businessvecka

- Annons -

Den här veckan har varit produktiv och bra, det enda som har svajat lite är att jag inte hunnit göra lika mycket blogginlägg som jag brukar. Det har varit fler tidiga morgnar och sena kvällar än vanligt vilket inneburit mindre tid i fotostudion eftersom jag har den hemma.

Men nu ska jag prata om vad jag gjort, och inte fokusera på vad jag inte har gjort! :) Och så får jag bättra mig på blogg-fronten nästa vecka helt enkelt!

Sminkjobb på Disruptive Materials
Företaget Disruptive Materials som jobbar med materialet Upsalite (som jag skrivit mycket om tidigare) ska uppdatera bilderna på sin personal på hemsidan och när det var dags för fotografering så ringde dom in mig som backup!

Det var 14 personer som sminkades och jag avslutade alla sminkningar med upsalite-puder, dels för att minska blänk på bild såklart men även för att det är en rolig grej att alla var sminkade med materialet dom jobbar med :)

- Annons -

Här är Mattias som är VD för Disruptive Materials. Han fick lite jämnare hud, skarpare kindben och även lite extra fyllighet i ögonbrynen.

Han sa innan jag gick “det känns nästan som att det är en kändis här idag, för jag har suttit så mycket med dina filmer!” haha. Alltså filmerna jag gjort för materialet som jag bloggade om i detta business-vecka-inlägg :)

Jag la upp denna bild på Insta Story och fick ganska snabbt kommentar av Petra som grundade Pixi by Petra som gillade alla Pixi-produkter på bilden haha. Som ni ser är contouring-paletten på bilden mycket välanvänd!

Dom passade på att fira sina framgångar medan alla var samlade för fotografering, kul! Här är en del av gänget som sitter och myser tillsammans.

Det roligaste med det här jobbet var att få lite tid att prata med alla i hela företaget! Jag har ju varit på deras kontor många gånger men hinner ju inte prata med alla eftersom dom sitter upptagna med jobb. Nu känns det som att jag känner alla litegrann :)

Vår barberare Niclas börjar 8 november!
Niclas har nu öppnat sitt schema för skäggbehandlingar, rakning och klippning, woop, woop! Ni kan läsa mer och boka tid här :)

I veckan var han här och boade in sig i nya barberar-hörnan! Plockade upp produktnyheter bland annat, vi har massa nytt till försäljning men det är mycket fix med användningsprodukter, maskin, rakblad, handdukar, nån blå vätska som verktygen ska ligga i efter varje kund o.s.v.

Det känns riktigt bra det här! Han kommer vara på salongen varje torsdag och det börjar fyllas på med bokningar och redan av att han bara var här på salongen så fick han en dropinkund som han gjorde skäggtrim och kantsättning på :) Så kul!

- Annons -

Här står han och ordnar i ena produkthyllan :)

Produktnyheter och bildfix
Väldigt, väldigt snart publicerar vi nyheter i webshopen! Dels alla skägg-produkter men både Pixi och gloMinerals (eller glo Skin Beauty som märket heter nu) kommer med nyheter som vi satt på prov hela hösten :)

Det här är ett moment jag älskar mest, nya produkter, love!

Jag har fotat produkterna för sminkningar, swatchbilder och blogginlägg och det är jättemycket jobb med att lägga in allt i kassan, prislappar, omorganisering på hyllor, lägga in i webshopen, produktbilder o.s.v. Alla sistnämnda grejer har jag som tur var personal som hjälper till med, annars hade jag nog inte hunnit med någonting annat.

En grej jag pysslat mycket med är produktbilder till webshopen. Jag är väldigt noga med nyanserna och kommer jobba på att fota fler bra swatch-bilder också så att det blir ännu lättare att se. Men att de första produktbilderna stämmer överens är ju det minsta man kan begära, men på gloMinerals nyheter så var det många nyanser som inte stämde överens alls med hur dom ser ut i verkligheten tycker jag och det håller ju inte.

Så det har jag suttit och redigerat i photoshop och nu är jag jättenöjd! :)

Här är de 6 nyanserna som vi kommer ha i sortimentet! Älskar alla! Det är nya förpackningar och uppdaterade nyanser men vissa har funnits tidigare, Pink Blossom har varit vår bästsäljare i butiken redan innan och Beloved var mitt favorit-läppglans för typ 5-6 år sedan, fast då fanns den i deras tub-läppglans Liquid Lips. Jag hade med mig den som referens när jag tatuerade läpparna faktiskt :)

Läppglans-klicken bakom varje läppglans har jag fixat själv i photoshop också, tycker det blev väldigt fint!

- Annons -

Det är jättemycket pyssel med sånt här men också väldigt viktigt tycker jag, och kommer som sagt jobba mer och mer på bilderna i webshopen framöver.

Här är framsida-bilden, jag valde Pink Blossom som framsida :) Kommer blogga mer om dessa nästa vecka!

Veckan har varit ganska blandad med andra ord, jag ligger lite efter i både bloggande + allt som ska hinna göras innan 1 nov så på måndag och tisdag är det hard work som gäller! Jag har satt deadline på att alla nyheter ska vara publicerade då, alla november-kampanjer ska vara klara och den 1:a har vi hösteventet och det är lite sista minuten-fix som måste göras inför det också.

Med allt är roliga grejer så det är nemas problemas! :)

Slänger in en liten bild på hur jag ser ut i skrivande stund också haha. Min katt Madde i famnen framför brasan och myskläder och raggsockor på :) Mys-bloggar!

Nu ska jag baka lite pepparkakor med barnen, sen göra rent i huset för vi slipade hela dagen igår! Fick önskemål om en uppdatering med hur det går med vår renovering så tänkte kanske fota lite för ett sånt inlägg också :)

Önskar er en underbar söndag! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Bra jobbat Helena! Bilderna på läppglansen blev supersnygga :) blir sugen på att köpa ett! Kram!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish