Blog Awards-outfit

  - Annons -

  Jag har haft lite kläd-ångest inför Blog Awards om jag ska vara ärlig, jag får sån extrem beslutsångets när det gäller vissa saker och att välja kläder är en sådan grej som jag egentligen tycker är jätteroligt men som verkligen kan framkalla panik när jag tänker för mycket haha.

  Men nu har jag hittat en läckerbit från River Island som jag kommer ha på mig om den passar bra! Vad tycker ni om denna jumpsuit? :)

  274196-0130_1

  Skön men ändå både höstig och party! Dessutom kan jag ha den med en tröja över i höst (ekonomiska jag räknar pris per användning hehe). Tänk er till stort lockigt hår, mörkt markerade ögon och en läppfärg som matchar någon av färgerna i mönstret. Och så klackar på det!

  Rätt nice va? :)

  - Annons -

  Rösta på dina favoritbloggar här!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish