Blowpro Volume Blow Back Time – Hårvård

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag fick för ett tag sedan hem en nyhet från hårvårdsmärket Blowpro som har lanserat en helt ny produkt i sin volymserie! Blow Back Time heter sprayen och är en anti-agingspray som skyddar håret mot åldrande samtidigt som den ger volym, tjocklek och stadga.

  Sprayen har solskydd som skyddar mot både UVA och UVB, och innehåller även ingredienser som binder fukt för ett mer flexibelt och smidigt hår.

  Detta låter som en perfekt produkt för mig som behöver volym för att inte se ut som en slickad katt efter duschen :)

  Första bilden är tagen direkt efter dusch och fön, på efterbilden har jag använt denna spray!

  Som ni ser så gör den absolut skillnad! Och den känns inte hård, kladdig eller sträv alls i håret, utan håret känns fortfarande smidigt och fräscht.

  - Annons -

  Mitt hår behöver nog dock ännu mer volym för att det ska hålla i sig under dagen, jag tyckte att det blev lite plattare efter några timmar. På bilden har jag ju precis ”puffat upp” det. Men gick enkelt att puffa upp igen med fingertopparna under dagen :) Men känslan av mer stadga och tjockhet håller i sig jättebra även till dagen efter!

  Sprayen kostar 150 kronor och finns på t.ex. Kicks, Åhléns, eleven.se, lyko och beauty.theyouway.com.

  Slutsats: Jag tycker absolut att sprayen håller vad den lovar, håret ser och känns mer tjockt samtidigt som den nytvättade känslan finns kvar! Dock önskar jag personligen att den gav ännu mer volym.

  Jag gillar själva sprayen också, den sprayar jämnt och bra och doftar gott! :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej!
   Hur gör du då, för att få ditt hår att hålla hela dagen med volym. Kan du inte skriva om det? Är så svårt att få håret att vara snyggt hängande en hel dag, åker oftast upp och det är trist känner jag personligen.
   Tack och kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish