Nudenaglar à la LCC

- Annons -

Nudeläppar i all ära, men någonting som jag har fastnat för ännu mer är nudenaglar!

Det är så himla fint tycker jag, och speciellt om man har långa naglar för då blir det mycket samtidigt som det ser riktigt fräscht ut. Jag har precis klippt mina för att dom inte skulle se så groteskt långa ut underifrån när jag fotade swatcher på fingertopparna haha, men dom har fortfarande en fin längd tycker jag.

Det här kommer helt klart vara min favoritlook i vår, långa nudefärgade naglar, nudefärgade låga klackar (om jag mot all förmodan har råd att köpa nya skor vill säga) och röda läppar till det! Hur snyggt? :)

Ett tips på en fin nudefärg till naglarna för oss med ljus hy, det är Löwengrip Care & Color Nail Polish i nyansen Tenacity!

IMG_2737_111

- Annons -

Snyggt va?! Lacket finns på bl.a. Nordicfeel.se (fri frakt) och kostar 119 kronor.

IMG_2750_111

Jag har applicerat tre tunna lager för att få det så här heltäckande. Med de flesta lack gillar jag inte när man måste ha många lager, men den här nyansen är så fin även med bara ett och två lager, då det blir lite transparent, så det är ingenting jag ser som negativt för då kan man ju variera sig :)

Jag är supernöjd med hållbarheten på nagellacken från LCC också! Förut när jag har testat dom så har jag inte riktigt kunnat yttra mig om hållbarheten till 100% eftersom jag hade gelnaglar under, och då håller alla lack bra, men nu har jag inte det och dessa lack håller i flera dagar utan att bli avskavda i topparna!

IMG_2862_111

Två tummar upp säger jag! :)

- Annons -
Föregående artikelRoströd sminkning
Nästa artikelBlowpro Volume Blow Back Time
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish