Blue Lagoon Makeup (Blå-grön sminkning)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag hoppar så otroligt i min inspiration just nu, ena sekunden älskar jag att hösten är nära, med murriga färger, tända ljus och mörka sminkningar, och andra sekunden så inser jag att det fortfarande är augusti och att sommarvärmen äntligen har slagit till.

  Idag är det en sommardag, och jag tror det beror på att det var så jäkla varmt i lägenheten när jag filmade en lång eyeliner-film (som ni ska få se snart) och inte kunde ha vår ac på eftersom den låter så högt. Eller så beror det på att jag var så sjukt slut och matt p.g.a. värmen att jag behövde lite färg för att liva upp närvaron :)

  Hur som helst så ser ni resultatet av min sommarinspiration här:

  IMG_2830_111

  Foundation – Zuii Organic Powder Foundation (Creme)
  Shading – Paese Bronzing Powder (1M)
  Rouge – Paese Powder Blush (40)
  Brynpenna – Benecos Eyebrow Designer (Gentle Brown)
  Läppstift – Benecos Natural Lipstick (Peach)

  - Annons -

  IMG_2766_111

  Ögonskuggsprimer, Pixi Eye Bright Primer
  Turkos ögonskugga innerst på ögonlocket, Paese Neo Eyeshadow (687)
  Blå ögonskugga ytterst på ögonlocket, Paese Neo Eyeshadow (661)
  Vit ögonskugga i ögonvrån, innerst på undre fransraden och under eyelinervingen, Paese Kashmir Eyeshadow (601)
  Svart eyeliner med vinge, Paese Penliner
  Blå kajalpenna längs vattenlinjen, Yves Rocher Waterproof Eye Pencil (02 Bleu)
  Blå mascara på underfransarna, Yves Rocher Volume Vertige Mascara (03 Bleu)
  Svart mascara på övre fransarna, Instant Extensions Mascara

  IMG_2811_111IMG_2822_111

  Vad tycks? :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  1. Hej!

   Jag har funderat på att införskaffa “bamboo silk powder” från din webshop, men jag har en fråga. Jag sminkar mig till vardas med concealer, har i övrigt en ganska jämn hudton bortsätt från de mörka ringarna ;) jag undrar om jag kan använda pudret ändå (blir oljig) eller om jag måste ha en bas med foundation? :)

    • Då kan jag inflika att jag har den silk powder och jag fattar ingenting! Den är barnsäkrad eller nåt.. Får inte ut något puder när jag skakar, fattar inte hur det går till xD tänkte ju ha den under ögonen i stor mängd som tar emot ögonskuggan men haha på mig… Tänkte ta med mig den till dig :D men obs till er andra: Det är inget fel på den, bara jag som inte är så smart (a)

     • Haha, samma här, Miska fick visa mig när Paese hade bytt design på burken :) Du ser silen, och att det är lite mönstrat på kanterna? Det är för att den går att rotera! Du öppnar silen genom att snurra på den mönstrade kanten :) På samma sätt man kan stänga hålen sen, perfekt om man ska ha den i handväskan. Och superbra jämfört med många andra stängbara silar, där man måste stoppa ner fingrarna i pudret för att stänga hålen :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish