Böjd eyelinerpensel

- Annons -

Att måla en jämn och fin eyeliner är en detalj som många tycker är svårt, och jag får ofta frågor om just det.

Ett av de enklaste sätten är enligt mig att använda en gel eyeliner eller en cake eyeliner, och använda en separat eyelinerpensel. Då har man mer kontroll över hur mycket man har på penseln, det känns med stabilt att ha i handen, och en mjuk pensel är lättare att få jämn än t.ex- en hård dipliner.

IMG_2180

Och har man en riktigt bra eyelinerpensel så är det tusen gånger lättare än med en sliten och dålig, det går typ inte ens att jämföra! Och många tycker dessutom att det är ännu lättare om man har en eyelinerpensel med böjt skaft :)

Att skaftet är böjt gör så att man ser tydligare var man målar och blir även lite mer stabil på handen! Jag gillar det också för att man kommer åt lättare i ögonvrån där det annars kan vara svårt att få en snygg linje med en rak pensel.

- Annons -

Nanshy har en grymt bra böjd eyelinerpensel som jag kan rekommendera till er! Precise Bent Eyeliner Brush är tunn och fin, och otroligt enkel att måla med.

IMG_3246_111

Den kostar 99 kronor och finns på Byher.se! :)

- Annons -
Föregående artikelMiss Finland 1955
Nästa artikelPressfrukost med LCC
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish