Pressfrukost med LCC

  - Annons -

  Som jag skrev i morse så var jag uppe med tuppen och startade dagen med en pressfrukost med LCC – Blondinbellas skönhetsmärke som nu lanserar sin work out-serie!

  Håret slits av att tvättas ofta, och det är ett vanligt problem bland personer som tränar flera gånger i veckan. Man får liksom välja på äckligt hår eller slitet hår. Men detta schampo och balsam är anpassat för att tvätta håret ofta utan att det slits, ska bli spännande att testa :)

  Och jag ser det inte bara som en träningsprodukt, på sommaren när man både svettas och badar utomhus mycket så är ju detta toppenbra!

  IMG_7416_1111

  Vi höll till i Röhnisch butik, och på plats var en panel som pratade om träning ur olika synvinklar, väldigt inspirerande! Och framför allt blev jag suupersugen på att shoppa fina träningskläder, jag vill vara helrosa :)

  - Annons -

  Jag är en periodare när det gäller träning och just nu så har jag inte tränat på jättelänge, och dom hade en väldigt avslappnad inställning till det hela så det var skönt. Jag blir mer inspirerad av det än när folk försöker pusha en till att bli motiverad. Någon av er som känner likadant?

  pressevent-lcc

  Jag var där med Caroline och Julia som också bloggar, supertrevligt :) Caroline gjorde mig sällskap enda från Uppsala och fick stå ut med mig hela resan haha, jag köpte nämligen en stoor take away-kaffe som började läcka på tåget!

  Efter en hel del kaffe i knät, blöta servetter och inga soptunnor så såg jag ingen annan utväg än att svepa hela koppen, vilket resulterade i en svettig (supervarmt kaffe), koffeinstinn och otroligt kissnödig Helena när vi äntligen var framme i Stockholm haha! I-landsproblem javisst :)

  Men det slutade bra i alla fall, tur att jag inte hade vita kläder på mig bara!

  IMG_0037_111

  Vi fick med oss en fin goodiebag hem med bland annat work out-produkterna så klart! Vad tror ni om denna idé?

  IMG_0066_111

  Nu ska jag springa iväg och packa dagens beställningar, och sedan sätta igång och leka med min NYA KAMERA som kom hem idag (wiiiiiiiie!).

  Och måste även gå igenom mailen som har hunnit bli överfull under dagen! Jag har flera mailadresser som alla är kopplade till samma förutom min Byher-mail, och den kan jag av någon anledning inte kolla i mobilen så den har jag missat helt nu på resande fot. Och eftersom jag har en hel del nya märken på g i shoppen nu under våren så är det oerhört mycket mailade fram och tillbaka. Suuuperkul!

  - Annons -

  Vi får se om jag hinner göra en sminkning till er idag eller inte, men jag tror tyvärr att det blir tajt med tid.

  Hoppas att ni också har haft en underbar dag :) ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Tycker inte om deras sätt att marknadsföra produkterna. Att tvätta håret sliter alltid på håret trots bra produkter då vatten torkar ut väldigt mycket och tiden efter man duschat när håret är blött är inte bra alls för håret

  2. Det var ju jättetrevligt att ha dig med! Och nej, du är inget ”att stå ut med”, olyckor händer ju alla, vissa oftare än andra, men ändå, haha ;) Det var kul i vilket fall som helst, kramis!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish