Boka brudsminkning hos mig?

  - Annons -

  “Hur fint som helst!! Jag tänkte gifta mig.. Ööh… Någon dag? I framtiden…? Förhoppningsvis.. Kan jag hyra dig att fixa mitt smink då? ^^”

  Haha :) Jag tänkte svara på din kommentar i ett inlägg då brudsminkningsförfrågningarna haglar in!

  Förut har jag alltid sagt ja till brudsminkningar, och har åkt både till Stockholm och Uppsala på sådana jobb. Men de brudbokningarna jag får för nästa år måste jag tyvärr säga nej till. Det skulle ev. vara om det är med kort varsel och personen i fråga kan komma till salongen :)

  Jag jobbar ju inte som vanliga makeupartister som vet sitt schema i tid, och i princip enbart jobbar med att ta emot bokningar. Det är mycket som händer nu och utöver nya butiken så har vi ännu mer planer på gång, som kommer ta mycket av min tid. Jag har helt enkelt ingen aning om hur min kalender ser ut om ett år – vad som helst kan hända!

  Antagligen kommer det inte bli så stor skillnad redan innan nästa sommar, men tänk om, och då har jag massor av sminkningar som jag måste avboka, jättetrist. Då kommer ni se ut så här istället:

  - Annons -

  1417876729-7902

  Haha ;)
  (Hår – Monica Werner / Fotograf – Niklas Lundengård)

  Men det här gäller bokningar hos mig personligen, vi kommer ju ha makeupartister på Creative Makeup By Her som kan ta bokningar sen :) Vi ju mitt i uppstarten fortfarande så vet inte hur dom kommer vilja jobba med resa och så om det önskas, men sådana detaljer ska vi styra upp och bestämma så fort som möjligt.

  Inte så roligt inlägg för er som inte ska gifta er, men viktig info att få ut till er som ska, för ni är en hel del har jag märkt ♥

  Nu ska jag och Miska in till butiken och skruva ihop möbler :) Har gjort en fin 50-talssminkning till er som ni ska få de sen också så fort jag får en lucka.

  Kraaam!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish