Brudsminkning

- Annons -

Här kommer bild på brudsminkningen jag gjorde igår!

Väldigt naturlig skuggning med skimmer och jordnära färger, inramade ögon som framhäver blicken, och långa fylliga lösögonfransar!

Visst blev hon fin? :)

IMG_2218_111

Kan bara tänka mig så fin hon blev i brudklänningen sen, jag stannade inte kvar så länge för dom skulle äta lunch innan. Men brudklänningen var nog den finaste jag har sett!!

IMG_2220_111

Tycker det här sminkjobbet var så roligt, för det är en sån stor skillnad på syn på smink i olika kulturer! Dom pratar  ungefär som jag i Sverige är van vid inför bröllop “jag vill ha jättenaturligt, inte mycket alls!” sa allihopa men sedan när dom väljer detaljer och färger så blir det inte så som jag ser en naturlig sminkning längre, haha. Bruden var den enda som fick en naturlig sminkning även i mina ögon.

Ett exempel var brudens mamma som inte ens ville bli sminkad först “jag är så fin naturligt” sa hon, supersöt! Men bruden övertalade henne och när hon väl satte sig i stolen så ville hon ha grön ögonskugga och röda läppar! Jag la ganska svagt av allting, men sedan kom hon igen och ville ha både mer grönt och mer eyeliner :)

- Annons -

Tärnorna fick intensiva mörkbruna sotningar med en bred sotad eyeliner, och när dom gick runt och visade så fick dom reaktionerna “how beautiful, so natural!!” och jag har många kompisar som skulle känna sig översminkade i det även till fest :)

Men alla blev verkligen superfina och ska man betala för att sminkas så kan man ju lika bra göra det ordentligt :)

Jag som makeup artist blir sugen på att flytta till Asien, eller ändra synen på smink även här i Sverige! Jag fick helt ärligt en kommentar för ett tag sedan där en skrev “nej, inte blå ögon och röda läppar, big no no!” hur trångsynt?

Det kan bli mitt mission i livet! Få Sverige att go crazy med smink! :)

- Annons -
Föregående artikelSmink från Taiwan
Nästa artikelPortfolio
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish