Smink från Taiwan

  - Annons -

  Idag har jag varit på Gimo Herrgård och sminkat inför bröllop!

  En brudsminkning, två tärnsminkningar och två mammor sminkades, och det var så härlig stämning! Alla var så glada!

  Brudparet kommer från Taiwan och mycket släktingar från hemlandet var där, så jag har fått prata engelska hela förmiddagen vilket är superbra övning då jag knappt har pratat det sen gymnasiet.

  Jag fick till och med en present med smink från ett märke som deras kompis säljer i Taiwan, supergulligt verkligen! :)

  Måste visa!

  - Annons -

  IMG_2242_111

  Bébé Poshé heter märket och jag fick lösögonfransar, läppglans, läppstift, kajalpenna och en liten duk som man ska använda för att torka bort smink från mobilskärmen.

  Den lilla duken är faktiskt grym och den löser ett av mina jobbigaste vardagsproblem! Varje gång jag har pratat i telefon så är skärmen full med foundation, den är nämligen så stor (Samsung Galaxy  Note 2) så den går når ner långt på kinden när jag pratar. Men nu kan jag ha den här lilla duken fastklistrad på mobilskalet (den är klistrig på ena sidan) och så har jag alltid någonting att torka skärmen med! :)

  Jag har testat litegrann av sminket redan och allting verkar faktiskt jättebra!

  IMG_2277_111

  Läppglanset är en superfin ljusrosa nyans och doftar supergott av hubba bubba!

  IMG_2283_111

  Kajalpennan är faktiskt grym, superfin mörkbrun nyans som är krämig och lätt att måla med – och den är heelt gnuggsäker! Jag målade en linje på handen och den rör sig inte ur fläcken hur mycket jag än gnuggar :)

  IMG_2286_111

  Läppstiftet är krämigt och skönt att ha på läpparna, och nyansen är naturlig och superfin. Jag vet inte riktigt vad det vita i mitten är, läppbalsam kanske?

  - Annons -

  Utöver detta så fick jag även testa ett nytt ögonfranslim som tydligen är jättehypat i Asien, och det var faktiskt jättebra också! Hon hade en liten tub av den också som jag fick med mig hem bara för att jag gillade det :)

  Detta är nog det roligaste bröllopsjobbet jag har gjort, visar bilder på brudsminkningen imorgon!

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelPink Berry
  Nästa artikelBrudsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish