Brun smokey eye – steg för steg

  - Annons -

  “Hej hej! Jag älskar din blogg, får man önska en sminkning? jag önskar en brun sotning med triopaletten 101 från paese, om du vill fota steg för steg? Jag är sugen på att köpa den men vill se hur den mörkbruna skuggan blir ensam på hela locket! Du gjorde så fin bröllopsminkning med skuggorna för ett tag sen och skulle vela se en mer party-aktig sminkning med samma palett. Tack på förhand! Du är bäst!”

  Tack snälla, här kommer det! :)

  Jag gjorde en ganska enkel smokey eye som förstorar ögonen! Önskar man ett mer intensivt och mörkt resultat så kan man komplettera med en mörk kajalpenna längs vattenlinjen eller mer svart eyeliner.

  Den här triopaletten med matta ögonskuggor är verkligen bäst! Hur användbar som helst både till vardag och till fest. Jag använder så mycket olika skuggor hela tiden att dom nästan aldrig får gropar i sig, men den här är välanvänd ;)

  - Annons -

  BAS:

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Correcting)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Concealer – Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Foundation –
   glo Pressed Base Mineralfoundation (Golden medium)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Contouring – Paese Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (55)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Light brown)

  Läppenna – glo Lip Liner (soulmate)

  Jag har en knasig analys… Är det bara jag som alltid har extra bra ögonfransperiod när jag har ägglossning? Haha. För att få mer flirtig blick kanske? ;) Jag har väldigt tydliga bra vs dåliga perioder med ögonfransarna och nu har jag en jättebra period igen! Tre drag med mascaran och jag är färdig :)

  ÖGON:

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  - Annons -

  Grunda med ögonprimer innan du börjar! Jag använder Pixi Eye Bright Primer.

  1. Mörkbrun ögonskugga på hela ögonlocket och i globlinjen, Paese Matte Trio (101)
  2. Tona ut i globlinjen
  3. Samma skugga längs undre fransraden
  4. Ljusbeige ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Paese Matte Trio (101)
  5. Tunn, sotad eyeliner gjord med svart ögonskugga, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  6. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  Om ni undrar vilken brudsminkning hon refererar till som också är gjord med denna triopalett så hittar ni den i detta inlägg! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish