Butiksinvigning Yves Rocher

  - Annons -

  Nuu är jag hemma igen efter allt flängande hit och dit :)

  Första stoppet var Yves Rochers butiksinvigning på Sergelgatan 21 i Stockholm igår! De har öppnat en supermysig liten butik, och har lyckats otroligt bra med att organisera alla produkter. Samtidigt som det var litet så var det ändå ett väldigt inspirerande upplägg och enkelt att hitta det man söker – och mycket mer ;) Små affärer kan lätt bli plottriga annars tycker jag, så mycket på så liten yta så det känns som en miljon produkter och man hittar sällan det man är ute efter, men denna butik var verkligen perfekt!

  Jag är ju en riktig internet-shoppare men det blir ju faktiskt en annan sak att fysiskt se alla produkter framför sig. Dessutom hade dom pyntat så fint med vissa av de naturliga ingredienserna som produkterna innehåller, rosenblad och sheanötter till exempel. Jag blev nästan sugen på att öppna en egen butik haha :)

  Bjuder på lite bilder från invigningen, men ni som har vägarna förbi borde verkligen kika in och ta er en titt själva!

  IMG_5083_111

  - Annons -

  Titta här så fint dom har ställt upp och pyntat med bomullsblommor :)

  yves-rocher-butik

  Jag tog med mig fina Nicolin som jag sov hos över natten sen, hon älskar också Yves Rocher precis som jag och hade svårt att hålla fingrarna i styr :) Hon blev lite imponerad över vilken koll jag har på sortimentet, även alla nyanser. Vi behövde ingen vägledning där inne bland alla produkter om man säger så hehe.

  IMG_5123_111

  yves-rocher-butik-sergelsgatan

  IMG_5079_111  IMG_5112_111

  Nu måste jag skynda mig att packa dagens webshops-beställningar, och sen ska jag kolla igenom bilderna på gårdagens steg för steg-sminkning som jag gjorde till er! Ska publicera det så fort som möjligt.

  Stay tuned :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish