By Terry Eye Powder-kajal

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag tycker verkligen om sminkmärket By Terry, deras produkter är relativt dyra men allt jag har testat är väldigt bra och har en hög kvalité!

  Därför var jag extra nyfiken när jag nu skulle testa deras svarta puderkajal ”By Terry Eye Powder-kajal” som precis som det låter är en kajal som är gjord på fint puder istället för att vara en fast kaka som vanliga kajalpennor. Men jag blev dock inte lika glatt överraskad av denna som deras andra produkter.

  Så här beskrivs den:

  ”Underskatta inte kraften i denna eleganta lilla flaska. Terry de Gunzburg har tagit till vara på en gammal skönhetshemlighet från öst och har genom de senaste tekniska genombrotten lyckats uppdatera och anpassa den till dagens behov av smidighet, enkelhet och effektivitet.

  Eye Powder-Kajal gör det enkelt att fixa den grafiska formen eller de sotande ögonen.
  Det viktlösa mineralpuderet och den smidiga applikatorn ser till att det går snabbt och enkelt att skapa önskad look utan kladd eller fällning.

  I Eye Powder-Kajal gömmer sig en enkel men vass, kladdfri kajal som dessutom jobbar dubbelt som ögonskugga då den vackert suddas ut och ramar in ögat med det renaste, mest kraftfulla, svarta mikroniserade pigmentet.

  Den avsmalnande, mjuka spetsen i skummaterial känns lätt som en fjäder och den greppvänliga, smidiga applikatorn fixar en felfri look på nolltid.”

  - Annons -

  Men tyvärr, jag vill gärna gilla den här produkten för idén är så himla smart, men jag kan tyvärr inte rekommendera den. Jag förstår nämligen inte varför denna som kostar hela 295 kronor skulle vara bättre än en vanlig svart ögonskugga.

  Den ger ett pigmentrikt, svart resultat som är enkel att tona ut. Detta är väldigt bra både för personer som gillar en mer sotad look runt ögonen, men också för personer med lite hängiga/rynkiga ögon som har svårt att få en rak linje med andra eyeliners.

  Men den fäller ganska mycket på kinderna när man applicerar den, även om man är försiktig, och för en fin uttoning så använder jag i alla fall en av mina andra sminkborstar. Med andra ord, en liten sminkborste + en ögonskugga ger samma resultat och då har man mer koll på hur mycket som är på borsten också, så att inte hälften hamnar på kinderna!

  Någon av er som har testat den? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish