Läppstift på tänderna (Hur du undviker det!)

  - Annons -

  Många av er kommer säkert ha färgstarka läppar på nyårsafton, och då kommer det vanliga problemet läppstift på tänderna också!

  Att använda en bit toalettpapper för att få bort överflödigt läppstift är det vanligaste knepet, men för mig funkar det faktiskt inte alltid utan jag kan få läppstift på tänderna i alla fall. Det kanske beror på hur ens mun/tänder ser ut kanske?

  Man kan även ha lite vaselin eller liknande på tänderna, men det är ingenting som lockar mig, jag vill helst inte behöva ha produkter i munnen bara för att slippa läppstift på tänderna ;)

  Så nu tänkte jag dela med mig av ett superenkelt tips som enligt mig är lite effektivare, och det är att använda fingret! Stoppa in fingret i munnen och dra ut det, då kommer läppstiftet som skulle ha hamnat på tänderna att fasta på fingret istället!

  - Annons -

  Jag fotade när jag hade fingret i munnen också, men hur jag än försökte så lyckades jag aldrig göra en min som inte såg snuskig ut haha ;)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Har du något tips på ett nybörjarläppstift för oss som inte är vana med mycket färg på läpparna? :-) Testade min dotters röda One Directionläppstift och tyckte det framhävde det röda i mitt ansikte..

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish