CeraWand Curling Iron 9-19mm

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I mitt inlägg CeraWand Locktång som jag skrev i januari så tipsade jag er om en konformad locktång som är jätteenkel att locka håret med, även på sig själv. Då nämnde jag att jag även har deras smalaste locktång, som jag ska visa för er idag :)

  Tången jag visade i förra inlägget hade jag lånat från Frida, hon är störtkär i den! Och den här smalare varianten Cerawand Curling Iron 9-19 mm har jag fick jag pressprov på i höstas:

  IMG_2523_111

  Betydligt mycket smalare som ni ser! Där den är som smalast är den 9 mm, och den tjockare nederdelen är 19 mm.

  Första intrycket av den här smala tången var att den inte var någonting för mig som tycker det är svårt att locka håret på mig själv. Lockarna blev lite för små, och frissiga i topparna.

  Men sen bad jag Jeanette på salongen (som är frisör i grunden) att locka mitt hår med den här, och då blev resultatet betydligt bättre, riktigt, riktigt pang-snyggt till och med! :)

  - Annons -

  Perfekt tång om man vill ha ganska smålockiga lockar! Fast hon snurrade inte håret på den allra smalaste delen av tången, så det går att få ännu mindre lockar med den om man vill.

  IMG_2530_111

  Fint va? :)

  Locktången har 3 meter lång, roterande sladd (skönt!), digital display, och ger värme upp till 210 grader. Den blir snabbt varm också vilket uppskattas. Rekommenderat utpris är 520:- men HÄR kostar den 399:- + fri frakt.

  Sammanfattning – Inte en lika enkel tång att locka på sig själv som CeraWands tjockare tänger, men riktigt fina lockar när man får det snyggt!

  IMG_2510_111

  Två tummar upp för dessa lockar säger jag! Skulle vilja testa att använda den smalaste sidan och locka ända upp i hårbotten någon gång, och se om man får till en lika snygg frisyr som Wiktoria som är med i Melodifestivalen i år ;) Det hade jag gillat!

  Någon av er som testat locktängerna från CeraWand? Flera olika? Vad tyckte ni?

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelCharcoal & Mimosa
  Nästa artikelSaint Tropez Spring Makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish