Chanel N° 5 Deodorant

  - Annons -

  Jag tycker det är jättetråkigt att blogga om produkter som jag inte tycker om, men samtidigt vill jag skriva om dom också så att ni inte lägger pengar på dom här produkterna och blir besvikna sen om ni tycker lika som mig.

  Här om dagen testade jag nämligen deodoranten Chanel N° 5 för första gången, och hade såå höga förhoppningar! När jag tänker efter så tror jag inte att jag någonsin har doftat på parfymen vilket är lite konstigt, det måste ju räknas som kult typ :) men jag blandade ihop den parfymen med en annan, och fick för mig att den doftar megagott!

  Så jag hoppades verkligen att den här deon skulle bli en favorit, dels för att det är en spray vilket känns hygieniskt och bra, men också för att den ser så himla lyxig och fin ut. Tänk att få använda en så här fin Chanel-deodorant varje morgon!

  IMG_7140_111

  Vitt och guld, så fint! Och när man håller i flaskan så känns den verkligen lyxig. Jag blev superglad när jag fick hem pressprov på den här för ett tag sedan.

  - Annons -

  Men man känner ingen doft från sprayhålet när den är helt oanvänd, så jag sprayade helt enkelt två snabba sprutt i varsin armhåla direkt, och ångrade mig så fort ångorna nådde näsan…

  Doften kom ju på 20-talet och är allt annat än ungdomlig, och den här deodoranten påminner verkligen om en äldre dam måste jag säga. Långt ifrån en Helena-doft tyvärr!

  IMG_7145_111

  Blir nästan sugen på att tömma den på innehållet och hälla i någon annan deodorant istället, bara för att få ha kvar lyxighetskänslan ;)

  Vad tycker ni om Chanel N° 5? Hiss eller diss?

  - Annons -
  Föregående artikelEye Polish makeup
  Nästa artikelVår makeupartist Sandra
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. No 5 är ju en klassiker och fick väl en bra skjuts av både Coco Chanel själv och Marilyn Monroe. Men jag håller med, den känns tantig idag. Däremot är Chanel Chance min permanenta favorit, så…

  2. Jag har också provsniffat med skyhöga förväntningar. Men nej. Förstår inte varför den är så hypad..

  3. En absolut diss! Men Chanel Christalle är parfymernas parfym! En klar doft som påminner om barndomens somrar på höåkern, även på vintern <3

   Kram <3 / Söster

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish