Cherry Red Makeup

  - Annons -

  Min favoritfärg just nu – körsbärsröd! Alltså en röd färg som man inte riktigt man avgöra om den är röd eller mörkrosa, så jäkla snyggt!

  Den här körsbärsröda sminkningen är gjord med neonskuggan Paese Neo Eyeshadow 664, hoppas ni gillar den lika mycket som jag :)

  IMG_1523_111

  Mina glansiga nudeläppar är Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 901. Fint va? :)

  IMG_1547_111

  Körsbärsröd ögonskugga runt hela ögonen, Paese Neo Eyeshadow 664.
  Vit skimrig ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Yag mineral eyeshadow (Star white)
  Svart eyeliner längs övre fransraden, Paese Penliner.
  Svart mascara på övre fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  - Annons -

  Den ljusa vattenlinjen är tatuerad, men jag har lite ljus kajalpenna precis i ögonvrån också. Den är Benecos White Natural Kajal Pencil.

  IMG_1506_111
  IMG_1539_111

  Lite skillnad från bilderna i mitt morgoninlägg haha ;)

  Puss på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelMan är så snygg innan man blir snygg
  Nästa artikelBloglovin
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Hej :)
   Ska göra bland annat läpp tatuering. Men eftersom jag ska åka bort om 5 dagar & inte vill ha några krångligheter och/eller vara allt för ofin haha, så undrar jag om jag kommer ångra mig om jag gör detta idag eller är det lika bra att göra det när jag kommit hem igen? Ser det för extremt och sårit ut även efter tre dagar tro? berätta gärna lite snabbt!!

   kram :)

   • Menar du att du skulle tatuera läpparna samma dag som du skrev kommentaren? I sådana fall ursäktar jag sent svar! Jag blev svullen först efter återbesöket faktiskt, och har en kompis som kände likadant. Så svullnaden kommer nog inte vara så illa nu direkt, men det är ju individuellt. Direkt efter var det bara väldigt skarpt, och typ redan dagen efter så började de flagna. Sen flagnade det i typ 5 dagar, så det kommer vara hela din resa om det blir likadant för dig. Det är ju inte fult men eftersom man inte ska dra bort flaggorna utan låta dom lossna av sig själva så är det lite psykiskt jobbigt med så torra läppar. Med andra ord, jag hade inte bokat in en tid precis före jag ska iväg på någonting, men jag jobbade varje dag efter behandlingen och det gick bra utan problem, så det är funkar också :)

    • Ja det tänkte jag, men skjuter nog upp det Till efter resan! Tack så mycket för ditt svar, det var till hjälp! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish