Man är så snygg innan man blir snygg

  - Annons -

  Att fixa sig är ungefär som att storstäda, det blir alltid stökigare och stökigare innan man till slut får allting på plats och blir snyggare än innan :)

  IMG_1491_111

  Jag är alltid oerhört icke-glammig när jag sminkar mig. Tjocka myskläder, halvfärdig bassminkning som får ansiktet att se helt platt ut, och håret i någon provisorisk lösning för att få bort det från ansiktet :)

  Och så klart, en kaffekopp med sugrör i handen haha! Så slipper man kladda ner locket med läppsmink.

  Min dagliga tänk-om-ångest är att någon skulle överraska med typ fest eller liknande och kidnappa en när man är halvklar. Typ applicerat ögonskuggor på ögonen men inte tonat ut dom än, så att alla man träffar skulle tro att man sminkat sig så haha. Mår lite dåligt bara jag tänker på det :)

  IMG_1485_111

  - Annons -

  Efter-bilderna får ni inom kort ;)

  - Annons -
  Föregående artikelFredagsfina Miska!
  Nästa artikelCherry Red Makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Haha, känner igen det där med att vara halvfärdig! ;) För några år sen var det alltid förfest hos mig (jag var då den enda som bodde inne i city), och alla kom alltid precis när jag duschat typ! Så man springer omkring i festkläder och ser ut som en blåslagen panda i ansiktet (innan man sminkat färdigt sig som sagt, jag gillar dessutom kraftiga partysminkningar, hehe) och med ett glas vin i handen. Haha, mina vänner var alltid lika chockade, och lika impade över slutresultatet! =P

  2. Hahha min största fasa är att det typ ska börja brinna el nåt när jag är halvklar med sminkningen så jag måste springa ut sån. Jag har lite konstiga tankar i bland :P

   • Hahahahaha ja den tanken slår mig också ibland! Jag gick ner halvsminkad till tvättstugan här om veckan med massor av löspuder under ögonen ifall skuggan skulle falla ner på kinderna, träffade på hyresvärden och stod och snicksnacka ett tag och undrade varför han titta så konstigt på mig, innan jag kom på det ;) Tänk att sitta så på typ polisstationen eller vad som helst om polisen skulle knacka på hemma (varför dom nu skulle göra det). Och så har man påbörjat en svart sotning också typ haha. Hemskt! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish