Cold makeup tutorial

- Annons -

Jag känner att jag redan har blivit vinter och snö-inspirerad och vill leka med kalla färger och glitter hur mycket som helst!

Och jag tänkte börja med en kall sminkning som fungerar både till vardags och till fest beroende på hur mycket man brukar sminka sig. Det är en väldigt enkel sminkning och jag bjuder även på en steg för steg-beskrivning så att ni ser tydligt hur jag har lagt skuggorna : )

Hoppas ni gillar den!

Läppstiftet jag har använt är Paese Argan oil lipstick i nyansen nr 17, jag har bara applicerat litegrann för att få ett så naturligt men ändå ljust och fint resultat som möjligt.

Jag har använt ögonskuggspaletten Lumene Long-Wear Duet Eyeshadow i nyansen 10 Glistening Water som består av två kalla nyanser av blått, en mörk och en ljus. De är superfina tillsammans i en vintrig sminkning!

Ett tips är att börja applicera den mörka skuggan och markera hur mycket du vill mörka ner, och sedan applicera den ljusa. För börjar man med den ljusa så är det nämligen lätt hänt att man applicerar på ett större område än man egentligen hade tänkt sig, och måste applicera den mörka lite ovanpå den ljusa ögonskuggan. Detta kan resultera i att den mörka skuggan inte blir lika intensiv i färgen och övergången ser inte lika snygg ut.

- Annons -

1. Mörkblå ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen.
2. Ljusblå ögonskugga innerst på ögonlocket och i ögonvrån.
3. Applicera den mörkblå skuggan även längs undre fransraden.
4. Tona ut kanterna.
5. Avsluta med mörkblå eyeliner och mascara, Oriflame Eyeliner Stylo (Blue) & Magnetic Lash Mascara.

Vad tycks? : )

- Annons -
Föregående artikelMax Factor Lipfinity Lip Tint
Nästa artikelSkonsam hårsnodd
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Split Ender Pro – för slitet hår och kluvna hårtoppar

Här kommer en recension av Split Ender Pro som är en apparat för slitet hår och kluvna hårtoppar. Den är så cool! Ibland sitter man...

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish