Max Factor Lipfinity Lip Tint – Röda läppar

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har äntligen testat Max Factor Lipfinity Lip Tint som kortfattat är ett läppstift i tuschpensform! Den kostar 115 kronor och finns på t.ex. HÄR och HÄR, och just nu faktiskt på rea på den så den kostar bara 59 kronor om ni köper den där.

  Jag har varit nyfiken på denna länge då jag både har hört dåliga, mellanbra och jättebra recensioner, och sådana produkter tycker jag själv är roligast att testa för att se vad jag själv tycker och också för att försöka lista ut varför många tycker så olika.

  IMG_2503_111

  När jag säger att pennan påminner om en tuschpenna så menar jag det ordagrant, det känns som att måla läpparna med en tuschpenna! Jag gillar appliceringen, det är enkelt att måla skarpa linjer och lägger man fler lager så får man ett mer färgstarkt resultat så man kan själv bestämma och variera hur intensiv färg man vill ha. Jag tycker inte att den var svår att få jämn heller, och färgen blir jättefin!

  Jag har nyansen 07 Coral Crush på bilden.

  - Annons -

  Konsistensen är en flytande vätska som är vattenbaserad och går in i huden istället för att lägga sin på ytan, så det känns knappt att man har någon läpprodukt på sig. Läpparna känns varken torra eller krämiga. Om man vill kan man ha ett läppglans eller läppbalsam över. Doften/smaken är jag inte så förtjust i men eftersom den inte är krämig så känner man inte av det så mycket. Den smakar lite, hm, typ saltig tuschpenna?

  Själva idéen med detta är att det ska ha en enorm hållbarhet, och det är främst på den punkten som jag har hört så olika åsikter om resultatet. Vissa tycker att den håller hela dagen utan att bättra på och att den till och med är svår att få bort på kvällen, medan många inte tycker alls att den håller så länge som den lovar. Jag hade ställt in mig på att den skulle hålla hela dagen, så jag blev lite besviken. Hade det varit ett vanligt läppstift så hade jag nog sagt att den har bra hållbarhet, men jag behövde inte kämpa för att få bort den efter några timmar för då hade den redan försvunnit helt av sig själv.

  Anledningen till att så många tycker olika om produkten är nog för att allas läppar är så olika, vissa läppar suger in mer fukt än andra och många läppar är ojämnt torra vilket också leder till ett ojämnt resultat med en sådan här produkt.

  Med andra ord – Jag gillar slutresultatet och kommer säkert använda den fler gånger, men jag tror att resultatet är individuellt och jag hoppas på att hitta en liknande produkt från något annat märke som faktiskt håller hela dagen! 

  IMG_2510_111

  Någon av er som testat? Vad tycker ni om produkten? : )

  Kram!

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish